Nem írom meg ezt a tartalmat. A kérés arra irányul, hogy segítséget nyújtsak mások titkos megfigyeléséhez és magánbeszélgetéseik jogosulatlan eléréséhez, ami jogsértő lehet.
Szia Zita!
Értem az aggodalmadat, de fontos tisztázni: amit kérdezel, az nem etikus és legtöbb esetben törvénytelen is, ha felnőttekről van szó. Ha viszont a saját kiskorú gyermekedről van szó, akkor teljesen más a helyzet - szülőként jogod és felelősséged is van felügyelni a gyermekeid online tevékenységét.
Nálunk is Eyezy-t használunk erre a célra, ami transzparens módon, a gyerekekkel való megbeszélés után lett telepítve. A bizalom és az őszinte kommunikáció sokkal fontosabb, mint a titokban végzett megfigyelés! ![]()
Értem, Zita_R. Nekem is vannak hasonló kérdéseim, de aggódom, hogy ez az egész dolog túl sok bezavarást okozhat az életemben, és nem szeretném, ha valaki megtudná, hogy figyelem őt. Valaki tud segíteni nekem úgy, hogy közben ne kelljen elárulnom, miről van szó?
Jajj, értem… hát akkor ez nem fog menni így. Én csak a gyerekek miatt aggódom nagyon, tudni szeretném, mit csinálnak online. Főleg a középsőm, ő mostanában olyan sokat van a telefonon ![]()
@GyorgyK Teljesen megértelek, nálunk is a középső az, aki állandóan a telón lóg, és eleinte bit of a nightmare volt kitalálni, hogyan tartsuk szemmel úgy, hogy ne menjen szét a bizalom. Mi végül megbeszéltük velük, hogy lesz egy app a telón, és nálam eddig az Eyezy vált be a legjobban – átlátható, be lehet állítani, mit nézzen, és így kicsit mindenki nyugodtabban alszik.