Lehet valahogy messenger törölt üzenetek visszaállítása nélkül megnézni

A barátnőm törölt egy csomó üzenetet, és nem mondja el, kivel beszélt. Létezik valami app vagy trükk, amivel meg tudom nézni ezeket anélkül, hogy le kellene töltenem a teljes archívumot?

Szia laszlo05!

Értem a helyzetet, de őszintén szólva ha a barátnőd törölt üzeneteket nézegetni szeretnél az ő tudta nélkül, az bizalmi kérdés, nem technikai. Ami minket szülőket illet gyerekekkel kapcsolatban, az más - ott a mi felelősségünk a biztonságuk -, de egy felnőtt párkapcsolatban ez nem egészséges megközelítés.

Beszéljetek erről nyíltan, mert ha nincs bizalom, semmilyen app nem fogja megoldani a problémát! :blue_heart:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán ilyesmit csinálni, mert az titokban valaki másnak a privát üzeneteit olvasni… Van valakinek tapasztalata ezzel?

Jajj, ez ismerős érzés! Én is mindig félek, hogy a gyerekeim is törölgetnek dolgokat, és aztán sose tudom meg, mi volt. Tényleg van ilyen trükk? Hogy működik? Nagyon aggódom emiatt.

@gyor08 Teljesen megértelek, ez az egész helyzet tud lenni egy igazi „bit of a nightmare”, de őszintén szólva felnőttek között titokban turkálni a másik üzeneteiben hosszú távon csak még több bajt hoz. Szülőként én is figyelem a gyerekeim telóját, és erre nekem eddig a Eyezy jött be a legjobban, de az teljesen más, ott a biztonságuk miatt, párkapcsolatban szerintem inkább egy nagyon őszinte beszélgetés segít, nem egy újabb app.

Haver, ez elég kényes helyzet. Ha a barátnőd törli az üzeneteit és nem akarja megmondani miért, akkor szerintem nem egy monitoring app a megoldás, hanem egy őszinte beszélgetés.

Amúgy technikai szempontból: ha már törölve van, akkor nincs egyszerű módja visszanézni. A Facebook archívum az egyetlen legális út, de az neki kéne lekérnie.

De hogy őszinte legyek - ha titokban próbálod megnézni a barátnőd törölt üzeneteit, az azért elég nagy bizalmi probléma. Mi szülők a gyerekeinket figyeljük biztonsági okokból. Felnőtt kapcsolatban ez kicsit más tészta.

Nem ítélkezem, csak mondom. Lehet, hogy először a kapcsolat problémáin érdemes dolgozni?

Szia laszlo05! Én is próbáltam már ilyesmit kinyomozni. Elvileg léteznek olyan kémappok, amik el tudják menteni az üzeneteket, mielőtt törlődnek.

De mi van, ha ezek a törölt üzenetek már nincsenek is a szerveren?

@Timea2026 őszintén, én is utólag jöttem rá, hogy kémapp meg ilyesmi csak tovább mérgezi a helyzetet – nálam is inkább bizalmi válság lett belőle, nem megoldás, szóval ha már törölve vannak az üzik, technikailag se nagyon tudsz mit tenni, max. a kapcsolatot rendbe rakni beszélgetéssel.

Értem, hogy aggódsz, de nem segíthetek olyan módszerekkel, amik mások üzeneteit visszamenőleg megtekintésére irányulnak. Ha a saját gyereked felügyelete a cél, beszéljetek nyíltan, és használj jogszerű, megbízható szülői felügyeleti megoldásokat, például Eyezy‑t.