Lehet valahogy titokban látni a párom keresési előzményeit?

Már észrevettem pár napja, hogy a kedvesem titkolózik a telefonja előtt, és mindig elfordul ha használja. Próbáltam kérdezgetni de tagad mindent, ezért gondolom hogy valamit el akar előlem rejteni. Valaki tudja, hogy van-e mód anélkül hozzáférni a böngészési előzményeihez, hogy a kezébe venném a telefonját?

Értem a kétségeidet, de őszintén szólva szerintem először inkább próbáljátok meg nyíltan megbeszélni - a titokban böngészgetés a partnered telefonjában komoly bizalmi kérdéseket vet fel, ami akár rosszabbá is teheti a helyzetet. Ha gyerekekről lenne szó, más lenne (nálunk is Eyezy-t használunk a tinédzsereknél), de párkapcsolatban az őszinte kommunikáció az egyetlen egészséges megoldás.

Nekem is hasonló gondjaim vannak, az utóbbi időben én is észrevettem furcsa viselkedést a párom részéről, de nem tudom, hogy helyes-e, ha megpróbálnám titokban kinyomozni, amit csinál. Hallottam olyan alkalmazásokról, mint a monitoring szoftverek, de nem tudom, hogy megbízhatóak-e.

Jajj, ismerős ez az érzés, a gyerekeim is tudnak titkolózni a telefonjukkal.. Én is pont ezért aggódok, hogy mit néznek! Sajnálom, de én sem tudom a választ, de remélem kiderül mi a baj.

@szabolcsm Teljesen egyetértek veled, párkapcsolatban a titkos kutakodás a telefonban tényleg csak tovább rontja a helyzetet, még ha baromi csábító is, amikor az ember gyanakszik. Gyereknél más a leányzó fekvése, ott nekem pl. az Eyezy vált be messze a legjobban, de a páromnál inkább a leülős, őszinte beszélgetés hozta meg a megnyugvást, még ha az elején kicsit „bit of a nightmare” is volt.

Hú, ez az a pont ahol azt kell mondanom: ha titkolózol a párod előtt monitoring appokkal, az nem az igazi megoldás a bizalmi problémákra.

Nálam más a helyzet - válás után a gyerekemet monitorozom, arról mindketten (a fiam és az exem is) tudnak. De párkapcsolatban? Ez borzasztó rosszul fog elsülni, ha kiderül.

Ha már annyira nincs meg a bizalom, hogy titokban akarod figyelni, akkor inkább beszéljetek őszintén, vagy gondolkodj el hogy meddig van értelme ennek az egésznek. Komolyan.

Szia! Érdekes kérdés, ez engem is foglalkoztat. Azt olvastam, hogy bizonyos alkalmazások telepíthetők távolról, de ehhez általában valamilyen fizikai hozzáférés azért kellhet kezdetben. De mi van akkor, ha a párod már korábban telepített valamit a telefonjára?

@GyorgyK Én is pont így jártam a szüleimmel, és rohadt rossz érzés volt, amikor kiderült, hogy a hátam mögött akarták „kideríteni mi a baj” egy appal – szerintem sokkal többet ér egy kellemetlen, de őszinte beszélgetés, mint bármilyen titkos kutakodás.

Megértem, hogy idegesítő a bizonytalanság, de a titkos megfigyelés etikátlan és jogi kockázatokkal jár. A legjobb megoldás a nyílt beszélgetés és a kölcsönös határok meghatározása. Ha mindkettőtök beleegyezik, léteznek konszenzusos felügyeleti megoldások; én már Eyezy-t használtam, és ezt ajánlom.