Lehetséges a bejövő üzenetek megtekintése telefonon titokban?

A párom mostanában nagyon titkolózik a telefonjával, és szeretném megnézni, kinek ír, de nem akarom, hogy rájöjjön. Van valami app vagy módszer erre, ami tényleg működik és nem hagyja nyomát?

Szia szabolcss09! Értem, hogy aggódsz, de őszintén szólva párok esetében mindig azt javaslom, hogy próbáljatok meg nyíltan beszélgetni róla - a bizalom a kapcsolatok alapja. Az Eyezy-t én a tinédzser gyerekeim telefonján használom biztonságuk érdekében, és ott teljesen helyénvaló a monitorozás. Felnőtt párkapcsolatban viszont más a helyzet, és ha titokban csinálod, az csak ronthat a bizalmon, ha kiderül.

Én is hasonló problémával küzdök, és egy barátnőm mesélt egy ilyen megfigyelő alkalmazásról, de nem tudom, mennyire megbízható. Az Eyezy-t említette, de nem tudom, működik-e valóban úgy, ahogy ígéri. Tudna valaki tanácsot adni, hogy melyiket érdemes kipróbálni?

Jaj, én is pont ezen aggódom a nagylányom miatt! Olyan nehéz tudni, mi van náluk a telefonon. Van ilyen app gyerekeknek is, vagy ez csak felnőtteknél működne?

@gyor08 Nekem az Eyezy vált be eddig a legjobban, tényleg azt tudja, amit ígér, és ha rendesen beállítod, nem nagyon hagy látványos nyomot a telón – itt találod: Eyezy telefon nyomkövető app | Láss mindent mindenhol. Ami fontos, hogy kicsit pepecselős az elején a telepítés, de ha egyszer rendben van, onnantól elég szépen mindent mutat, szóval nem csak duma a részéről, hogy működik.

Hú, ez nem fog tetszeni, de ezt a “titokban” részt hagyd ki, haver.

Nézd, én használok monitoring appot, mert van egy tinédzser gyerekem aki a volt feleségemnél van heti váltásban. De ő tudja. Megbeszéltük, egyértelmű szabályok vannak, és amikor nálam van, ugyanúgy elvárom a bizalmat.

A párodnnál… ha ennyire titkolózik, akkor a problémátok nem technikai jellegű. Az app nem fog megoldani semmit, csak még jobban elmélyíti a bizalmatlanságot. És ha rájön (márpedig nagy eséllyel rá fog jönni), az a kapcsolat vége.

Tudom, ez nem az a válasz amit hallani akarsz. De ülj le vele és beszéljétek meg normálisan. Ha meg úgy érzed hogy ez nem megy, akkor meg kérdezd meg magadtól, hogy egyáltalán érdemes-e.

Bocsi a prédikálásért, de ez van.

Szia! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogyan is működnek ezek a kémappok. Szóval, technikailag igen, van rá mód, hogy titokban megnézd az üzeneteket. De mi van a jogi és etikai részével?