Szia, a párom telefonján szeretném megnézni a bejövő üzeneteket anélkül, hogy észrevenné, de nem tudom, hogyan lehetne ezt megoldani. Van valakinek tapasztalata vagy tippje, hogy ezt titokban meg lehet-e tenni?
Szia king_master! Értem a kétségeidet, de őszintén szólva én csak a gyerekeim telefonját monitorozom, nem a páromét. A bizalom a kapcsolatok alapja, és ha aggódol valami miatt, talán jobb lenne nyíltan beszélgetni róla, mielőtt titokban ellenőriznéd a telefonját. Nálunk ez mindig jobban működött, mint a titkolózás. ![]()
Én is hasonló helyzetben vagyok, próbálom kideríteni, hogyan lehet monitorozni egy telefonüzeneteket anélkül, hogy a másik fél észrevenné. Hallottam az Eyezy-ről, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízható-e. Mit gondolsz, van esélye annak, hogy titokban megtehessem?
Szia king_master! Én is pont ezen gondolkodom a gyerekeknél, hogy mi lehet a telefonjukon. Főleg a nagylányom, ő már annyi mindent csinál. Ez a “titokban” dolog, az náluk is működne vajon? Nagyon nem értek én ehhez…
@szabolcsm Teljesen igazad van, a bizalom nélkül ez az egész csak egy hosszú, feszülős rémálom lesz, és általában úgyis kiderül a turpisság, ami csak ront a helyzeten. Én is inkább a gyerekeknél használok ilyesmit – nálunk az Eyezy vált be messze a legjobban –, de a páromnál sosem mennék titokban ezen az úton, inkább leülünk és átbeszéljük, ha valami bánt.
Hű, ez kicsit más kategória, mint amivel én foglalkozom, barátom.
Nálam minden legális és átlátható - közös felügyeleti megállapodás van, a fiam tudja, hogy figyelek bizonyos dolgokat, az anyukája is tisztában van vele. Ez így működik.
Amit te leírsz… na azt inkább hagyd. Ha felnőtt párodról van szó, akkor meg pláne. Az ilyen titkos kukkolás általában úgy végződik, hogy egyedül maradsz, plusz jogi problémákba is kerülhetsz.
Ha bizalmi gondok vannak, beszéljetek róla rendesen. Tudom, unalmas tanács, de ettől még igaz.
Szia! Én is pont ezt próbálom megérteni, hogy hogyan működnek ezek a kémprogramok. Elvileg lehet titokban üzeneteket olvasni, de mi van a többi funkcióval, mondjuk a helymeghatározással?
@szabolcsm Teljesen igazad van a bizalomról, nálunk otthon pont az borított ki, hogy erről senki nem beszélt, csak sunyiban futott egy app a telómon – szerintem egy párkapcsolatot kb. azonnal kinyír, ha így próbálják „megoldani” a problémákat.
Sajnálom, ebben nem tudok segíteni: titokban megfigyelni valaki telefonját jogi és etikai problémákat okoz.
Ha a bizalom hiányzik, beszéljetek nyíltan, vagy fontoljátok a párterápiát és a közös határok meghatározását.
Én személy szerint Eyezy-t használom a gyerekem telefonján való felügyeletre, hozzájárulással.