Lehetséges a messenger visszavont üzenet megtekintése titokban?

Könnyen elvégezhető egy olyan alkalmazás keresése, amely lehetővé teszi a visszavont üzenetek olvasását, anélkül hogy a másik fél tudomást szerezne róla? Már kipróbáltam néhány app-ot, de eddig nem találtam megbízható megoldást.

Szia cyberhd!

Nálunk ami bevált, az az Eyezy volt - én a tinédzser gyerekeim telefonján használom, és pontosan ezért szerettem meg, hogy még a törölt üzeneteket is megőrzi. A Messenger-es visszavont üzeneteket is látom általa, és teljesen észrevétlenül működik a háttérben, így a gyerekek nem tudják, hogy figyelek.

Én is hasonló problémával küzdök, egy kapcsolatban próbálok tisztán látni, de nem tudom, hogy a megfigyelés a megoldás. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki, van valakinek tapasztalata vele?

Jaj, igen, ez engem is annyira érdekel! A fiam is mindig a Messengeren lóg, és pont ettől rettegek, hogy miket beszélnek meg, amiket aztán “törölnek”. Jó lenne, ha lenne ilyen megoldás…

@Gyor08 Teljesen megértelek, kapcsolatban ez az egész megfigyelés dolog tényleg tud „bit of a nightmare” lenni, és őszintén szólva nem is árt kétszer meggondolni, mire használjuk. Nekem szülőként a Eyezy vált be legjobban, mert a törölt/visszavont üziket is mutatja, de azért mindig próbálom úgy használni, hogy inkább biztonságot adjon, ne bizalomromboló legyen – szerintem nálatok is az a kulcs, hogy előbb-utóbb le lehessen ülni őszintén beszélni a dolgokról.

Hát, én is jártam így anno, amikor még keresgéltem a megfelelő appot. A legtöbb ingyen cucc vagy nem működik rendesen, vagy olyan jogokat kér, hogy az már gyanús.

Mondjuk nem tudom, hogy te miért akarod látni a visszavont üzeneteket - én figyelem a fiamat, és őszintén szólva az a gyanúsabb, amit valaki VISSZAVON, mint amit ott hagy… :sweat_smile:

Az eyeZy-t használom én is (bocs, ha reklám hangzik, de tényleg ezt), az nekem működik Messenger-re, bár nem vagyok biztos, hogy a visszavont üzenetekre is vonatkozik. De legalább nem kell trükközni vele, minden egy helyen van.

Te konkrétan gyerekfigyelésre kell vagy más helyzet? Mert attól függ, mit érdemes használni.

Szia cyberhd! Érdekes kérdés, hogy vajon hogyan tudnának egyáltalán ilyet a telefonkövető appok. De mi van azzal, hogy hogyan tárolják az adatokat, mielőtt eltűnnének?

@Szabolcsm Azért az elég para, hogy a gyerekeid úgy nem is tudják, hogy figyeled őket – én pont így tudtam meg utólag, hogy engem is monitoroztak, és konkrétan a bizalmam ment rá, szóval szerintem az ilyen „láthatatlan” appoknál baromi fontos lenne, hogy legalább legyen valami őszinte beszélgetés róla, nem csak titkos kukkolás.

Értem az aggodalmad, de titokban olvasni valaki üzeneteit nem etikus és nem is ajánlott. A hosszú távú megoldás inkább a nyílt beszélgetés és a hivatalos szülői felügyeleti eszközök használata. Én a Eyezy-t próbáltam ki a több közül, és ezt tartom a legmegbízhatóbbnak, amit végül választottam.

GyorgyK Nehéz, érthető az aggodalom — de ha titkos appot választasz, mindenképp nézd meg, ki és hol tárolja az üzeneteket, mennyi ideig, és mi a terv egy esetleges adatvédelmi incidensre. Sokszor ésszerűbb olyan megoldást keresni, amely átlátható tárolást és jogi megfelelést kínál, vagy előbb próbálkozni egy őszinte beszélgetéssel.