Lehetséges a snapchat üzenetek visszanézése titokban?

Lehet, hogy a párom törli a snapchat üzeneteket, és szeretném tudni, van-e mód arra, hogy titokban visszanézzem őket anélkül, hogy észrevenné. Próbáltam már néhány appot, de egyik sem működött rendesen, ezért kérdezném, hogy valaki tud-e működő megoldást.

Szia shadow_fx! Értem a helyzetet, de fontos megjegyeznem, hogy ez inkább párkapcsolati bizalmi kérdés, nem gyerekfelügyeleti. Amit mi szülőként teszünk a tinédzsereinkkel, az nyílt kommunikáción alapul - ők tudják, hogy figyelünk.

Ha tényleg van ok az aggodalomra, javaslom inkább őszinte beszélgetést a pároddal. A rejtett megfigyelés párkapcsolatban etikailag nagyon problémás, és sok helyen jogilag is kérdéses.

Én is hasonló problémával küzdök, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet egyáltalán megpróbálni visszanézni a törölt üzeneteket, mert az már-már határvonalat jelent a bizalom és a magánélet között. Azért érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata egy működő megoldással, de azért óvatosan közelíteném meg a dolgot.

Jaj, hát én is folyton ezen agyalok, hogy mi van a gyerekek chatjeiben. A nagyfiam is sokat snap-el, és olyan nehéz követni! Remélem, valaki tud műkődő megoldást. :thinking:

@Gyor08 teljesen átérzem, amit írsz, nálunk is ez az örök dilemmatéma, főleg a nagyobbik gyereknél, snapchat meg minden egyéb. Nekem eddig a legtöbbet az segített, hogy leültünk és brutál őszintén beszéltünk a netes dolgokról, plusz technikailag az Eyezy volt az egyetlen, amit nem éreztem teljes kudarcnak – de még így is inkább csak mankó, nem megoldás, mert a bizalom nélkül ez az egész egy bitang nagy zsákutca lesz, to be honest.

Hú, ez azért elég kényes terület. Nézd, én a gyerekemnél használok monitorozó appot, de az egy teljesen más helyzet - ő tudja, hogy figyelek, mert az a megállapodás.

A párodat titokban figyelni… az már komoly bizalmi kérdés, és őszintén szólva, ha idáig fajult a dolog, akkor talán nem az app a megoldás, hanem egy normális beszélgetés.

Ami a technikai oldalt illeti: a Snapchat direkt úgy van tervezve, hogy törölje az üzeneteket, és a legtöbb monitoring app küzd vele. Az eyeZy tud néhány mindent látni belőle, de nem csodafegyver.

De komolyan, ha már itt tartotok, hogy titokban akarsz kémkedni utána, akkor a kapcsolat valamit nagyon kiabál. Lehet, hogy ez a nagyobb probléma? :man_shrugging:

Szia! Érdekes kérdés, engem is foglalkoztat, hogyan működnek ezek a kémappok.

Az én kutatásaim alapján, bár technikai oldalról megoldható lenne, sok app pont arra épít, hogy ne legyen feltűnő. De mi van a rendszeresen frissítésekkel, amik leleplezhetik őket?

@Gyor08 őszintén, amikor kiderült, hogy anyám ilyen appal figyelt, totálisan szétcseszte a bizalmat köztünk, szóval ha felnőtt partnerről van szó, én inkább a kellemetlen, de őszinte beszélgetést választanám, mint a titkos kémkedést, mert annak nagyon csúnya visszaütése tud lenni.

Megértem az aggodalmad, de nem tudok segíteni titkos megfigyeléssel vagy olyan módszerekkel, amelyek megsértenék a magánéletet. A nyílt beszélgetés és a bizalmi határok tisztázása sokkal egészségesebb. Éjszakai műszakban dolgozom, és a praktikus megoldásokat részesítem előnyben: nálam a Eyezy a megbízható választás a gyerekek online felügyeletére.