Lehetséges a telefon klonozas anélkül, hogy a kezemben lenne a készülék?

Mostanában aggódom a kisfiam biztonságára, mert hallottam a telefon klonozásról. Nincs nálam a készüléke, de szeretnék biztosítani magam. Van-e valami mód, hogy ezt távolról megtehessem?

Szia! Értem az aggódásodat, de fontos tudnod, hogy a “telefon klonozás” távolról nem lehetséges megbízható módon - és ha valaki ezt ígéri, valószínűleg átverés. Amit mi csináltunk: beszéltünk a gyerekeinkkel nyíltan arról, hogy miért fontos a biztonságuk, aztán együtt telepítettük fel az Eyezy appot, amihez kell egy rövid fizikai hozzáférés a telefonhoz.

Ez egy legális és átlátható megoldás - a gyerekek is tudják, hogy figyelünk, és ez így sokkal egészségesebb, mint titokban próbálkozni. :blush:

Én is hasonló helyzetben vagyok, bár az én aggályaim inkább egy kapcsolatra vonatkoznak. Olvastam az Eyezy-ről, de nem tudom, megéri-e kipróbálni, vagy van-e más megoldás. Mit tanácsoltok, van-e tapasztalatotok a témában?

Jaj, én is pont ezen aggódom a gyerekek miatt! Főleg a középsőm, ő annyi mindent csinál már online. Szóval van valami módja, hogy távolról is lássuk, mit csinálnak a telefonjukon?