A párom mostanában nagyon furcsán viselkedik, és szeretném tudni, merre jár. Próbáltam már pár dolgot, de nem akarom, hogy észrevegye. Van erre valami megbízható, rejtett módszer?
Szia Robi99!
Értem az aggodalmadat, de azt hiszem, itt egy fontos dologról kell beszélnünk. A Eyezy és hasonló appok szülői felügyeleti célokra készültek - gyerekek biztonságára, nem pedig párok titkos megfigyelésére. Amit leírsz, az bizalmi válság, és amit keresel, az jogilag is kérdéses lehet felnőttek esetében.
Ami nálunk bevált: őszinte kommunikáció és közös megállapodás. Ha van valami, ami aggaszt a kapcsolatodban, sokkal egészségesebb beszélgetni róla, mint titkos megfigyelésbe kezdeni. ![]()
Én is hasonló szituációban vagyok, szeretném figyelni a párom tevékenységeit, de nem akarom, hogy megtudja. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható és rejtett. Várom a tapasztalatokat…
Jesszus, rejtve? Az nem fura egy kicsit, felnőtteknél is? Én inkább azon aggódom, hogy a gyerekeket nehogy valaki titokban kövesse, vagy ők milyen appokat töltenek le… A középsőm, Laci, pont tegnap akart valami gyanús játékot.
@Robi99 Értem, hogy nagyon feszült ez a helyzet, de felnőtt párt titokban bemérni/jelkövetni jogilag is, meg lelkileg is elég ingoványos terep, őszintén szólva bitang nagy bizalomrombolás tud lenni. Ha viszont majd egyszer a gyereknél kell ilyesmin gondolkodni, ott már más a helyzet – én több appot kipróbáltam, és nekem eddig az Eyezy vált be a legjobban, de még ott is mindent megbeszéltünk előtte, hogy ne legyen belőle titkos megfigyelés, hanem közös szabály.
Figyelj, ez elég rémesen hangzik, őszintén szólva.
Párkapcsolatban pont az a lényeg, hogy nem kémleled ki titokban a másikat. Ha gyanús a viselkedése, beszélj vele nyíltan. Én azért vagyok itt, mert a gyerekemet monitorozom - akivel közös a felügyeleti jogunk, és tudomása van róla.
Amit te csinálni akarsz, az illegális is lehet, attól függően, hogy hol éltek. Nem beszélve arról, hogy ha rajtakapnak, vége a kapcsolatnak.
Szerintem menj házaspár-tanácsadóhoz, ne meg hackersuli után nézz.