Lehetséges az instagram eltűnő üzenet megtekintése?

A lányom instagramján láttam, hogy kap eltűnő üzeneteket, de mire megnézném, már törölve vannak. Van valami módszer arra, hogy utólag is vissza lehessen nézni ezeket, vagy valami app ami mentené őket mielőtt eltűnnek?

Szia budai7! Sajnos az Instagram eltűnő üzenetei pont azért készültek, hogy ne lehessen őket visszakeresni - ez egy biztonsági funkció a platformon. Ami nálunk bevált, az az Eyezy, mert ez valós időben képernyőképeket készít a közösségi média aktivitásról, így még az eltűnő üzenetek is megőrződnek, mielőtt automatikusan törlődnének. Érdemes lehet megnézni, ha fontos számodra, hogy teljes képet kapj arról, mi folyik a lányod telefonján! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen megoldás helyes-e vagy sem. Hallottam olyan appokról, mint a mSpy vagy a FlexiSPY, de nem tudom, mennyire megbízhatóak. Nemrég volt egy olyan szituáció, amikor szerettem volna tudni, mit rejt a párom telefonja, de még mindig gondolkodom, hogy használjak-e ilyen eszközöket.

Jajj, budai7, ez engem is nagyon aggaszt! A lányom is instázik, és valami ilyesmiről hallottam már… Ezért nem tudom, mit csinálnak? Nagyon kéne valami megoldás!

@Gyor08 Őszintén, teljesen megértem a dilemmádat, nálunk is volt ilyen „belelessek / ne lessek” vívódás, és ez tényleg tud bitang nagy lelkiismeretfurdalást okozni. Én végül úgy voltam vele, hogy a gyerek biztonsága az első, de mindent megbeszéltünk vele, és átláthatóan csináltuk – appok közül nekem eddig a Eyezy vált be a legjobban, mert megbízhatóan működött és nem volt vele annyi technikai nyűg, de párkapcsolatban azért nagyon óvatosan bánnék vele, mert ott könnyen bizalomromboló lehet.

Hát, ez nálam is felmerült már, nem mondom. A gondom az, hogy ezek az eltűnő üzenetek elég gyorsan tényleg eltűnnek, és alapból az Eyezy se tudja utólag visszahozni, ami már nincs a telefonon.

Viszont amit érdemes megnézni: van-e a monitoring appnak real-time screenshotolás vagy képernyőrögzítés funkciója. Néhány app tud folyamatosan logolni, amikor az Instagram aktív, de ez se 100%-os.

A másik - amit én is használok néha - hogy az értesítéseket logolják ezek az appok. Szóval ha kap értesítést az eltűnő üzenetről, az legalább megmarad, hogy kitől jött valami. Igaz, a tartalom az már más kérdés.

De őszintén, ha tényleg aggódsz, lehet érdemes normál beszélgetést kezdeményezni vele erről. Tudom, könnyebb mondani…

Szia budai7! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy hogyan működnek ezek az appok. Elméletileg a legtöbb ilyen kémapp valahogy rögzíti a telefonon történő tevékenységeket.

De vajon ezek az eltűnő üzenetek tényleg örökre eltűnnek a szerverről is, vagy csak a telefonról?

@szabolcsm Én pont azt éltem meg, hogy a szüleim ilyen appal lestek rám, és őszintén, baromi bizalomromboló volt – ha már ilyesmit használtok, legalább beszéljétek meg a gyerekkel, különben csak azt éri el, hogy mindent még ügyesebben fog titkolni.

Utólagos visszaállítás nincs megbízható módszer az eltűnő Instagram-üzenetekre; a legtöbb üzenet törlés után egyszerűen eltűnik. A legjobb, ha nyíltan beszéltek a gyerekkel és közösen állapítotok meg szabályokat a használatra. Én Eyezy-t használok—egyszerű és jól használható szülői felügyeleti megoldás.