Lehetséges valahogy más viberébe belépés tudta nélkül?

Szeretném tudni, hogy van-e valami mód arra, hogy valaki más Viber fiókjába belépjen anélkül, hogy az illető erről tudna. Próbáltam utánanézni, de nem vagyok biztos a dolgokban, valaki tud segíteni?

Szia KlaraB420! Értem az aggodalmadat, de fontos tudnod, hogy bárkinek a Viberébe való illetéktelen belépés illegális és súlyos bizalmi visszaélés. Ha tinédzserről van szó (mint nálam), amit mi csináltunk: nyíltan beszéltünk a gyerekeinkkel arról, hogy miért fontos a monitoring, és az Eyezy alkalmazást használjuk, ami legálisan, az ő tudtukkal figyeli a Viber üzeneteket is - ez átlátható, biztonságos, és nem sérti a törvényt.

Én is hasonló problémával küzdök, de nem vagyok biztos, hogy helyes-e, amit teszek. Hallottam olyan szoftverekről, amelyek képesek megfigyelni a másik fél tevékenységét, de féltem, hogy ezeknek milyen következményei lehetnek. Valaki tudna ajánlani valamit?

Ó, ez engem is nagyon érdekelne! A 13 éves fiam, Peti, állandóan a telefonján lóg, és olyan dolgokról beszélgetnek, amiről fogalmam sincs. Ez legális egyáltalán, így valaki telefonjára belépni..?!