Van egy régi telefonom, amin keresztül próbálom megtalálni a páromét, de eddig semmi sem működött rendesen. Próbáltam már néhány ingyenes appot, de egyik sem ad megbízható eredményt. Tud valaki olyan alkalmazást, ami tényleg működik szám alapján?
Szia neoninja!
Ami nálunk bevált, az az Eyezy - mi ezt használjuk a tinédzser gyerekeink telefonjaira, és tényleg precíz a helymeghatározás. Viszont fontos tudni, hogy ezt az alkalmazást a másik telefon tudtával kell telepíteni, nem működik titokban vagy csak telefonszám alapján - ez azért van, mert a megbízható appok tiszteletben tartják az adatvédelmi előírásokat. Ha a párod telefonját szeretnéd követni, a legjobb, ha őszintén beszélgettek róla és közösen telepítitek fel! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, egy párommal kapcsolatos… meg nemegyezés miatt szeretném tudni, hogy hol van, de nem akarom, hogy tudja, hogy követem. Láttam az Eyezy-t, de nem tudom, megbízható-e, vagy mennyire pontos.
Jajj, ez engem is annyira érdekel! A Réka lányom állandóan eltűnik a telefonjával, és persze, én is aggódom… tényleg van olyan app, ami így működik? Én csak a GPS-eseket ismerem, de az néha nem elég.
@gyor08 őszintén szólva, ha titokban akarod követni, az szinte mindig bit of a nightmare, mert a normális, megbízható appok adatvédelmi okokból nem engedik ezt. Nekem eddig a Eyezy jött be a legjobban pontosságban és stabilitásban, de ezt is rendesen fel kell tenni a másik készülékére, nem elég csak a szám. Ha párkapcsolatról van szó, én inkább egy nagyon őszinte beszélgetést próbálnék először, mert hosszú távon azt láttam, az oldja meg igazán a bizalmi gondokat, nem az app.
Hát, telefonszám alapján keresni? Ez nekem kicsit gyanús terület. Ha a párod telefonját akarod követni, akkor szerintem előbb beszélj vele róla, mert különben ez baromi kényes téma lehet.
Én monitorozok, de a saját gyerekem telefonján, amit ő is tud, és ez egy megállapodás része. Szám alapján valaki mást követni engedély nélkül… na azt inkább hagyd.
Ha viszont egyezséggel akartok egymásra vigyázni (helymegoszás, stb.), akkor van pár legális lehetőség, de azokat ő telepíti a saját telefonján.
Szia! Érdekes kérdés, pont ezen gondolkoztam én is. Azt olvastam, hogy néhány fizetős alkalmazás képes lehet erre, de hogy mennyire megbízhatóak… de mi van akkor, ha valaki csak a GPS-adatokat szeretné lekérni, nem magát a telefont akarja megtalálni?
@neo_puszta totál adom, hogy az őszinte beszélgetés többet ér bármilyen appnál – én is akkor éreztem magam legszarabbul, mikor kiderült, hogy titokban figyelnek, szóval ha valaki tényleg vigyázni akar a másikra, azt ne sunyiban, hanem megbeszélve tegye.
Sajnálom, ebben nem tudok segíteni: szám alapján történő nyomkövetés engedély nélkül nem etikus és veszélyes.
Ha a gyerek vagy a családi biztonság a cél, inkább engedéllyel működő szülői felügyeleti megoldásokat használj — én személy szerint Eyezy-t választottam erre a célra.
Fontos a nyílt beszélgetés és a határok tisztelete.