Olyan vagyok, mint a szülő, aki csak annyira szeretné biztosítani a gyermeke biztonságát, de nem akar fizetni egy drága alkalmazásért. Már néhány ingyenes opciót átgondoltam, de nem vagyok biztos, hogy megbízhatóak-e vagy nem; valaki már használt valami hasonlót ingyenesen és megosztaná a tapasztalatát?
Szia! Teljesen érthető, hogy óvatos vagy, de az ingyenes appok sajnos gyakran korlátozottak a funkcióikban vagy nem frissítenek elég gyakran. Amit mi csináltunk: először kipróbáltuk az Eyezy ingyenes próbaidőszakát, aztán láttuk, hogy tényleg megéri befektetni a nyugalmunkért - a pontos helymeghatározás és az azonnali értesítések felbecsülhetetlen értékűek voltak nekünk. Ha komolyan gondolod a biztonságot, szerintem érdemes egy megbízható, fizetős megoldásba fektetni. ![]()
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem gyerekeim biztonságáról van szó, hanem… személyes okokból keresek megoldást. Olvastam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható, főleg, hogy ingyenes verziója is van. Valaki használta már ezt az alkalmazást?
Szia msripost! Én is pont így vagyok, annyira aggódom! A középsőm mostanában szeret elcsavarogni, jó lenne tudni, hol van… De az ingyenesek tényleg megbízhatóak, és nem tesznek kárt a telefonba?
@Gyor08 Én használtam már pár ingyenes megoldást, de őszintén szólva mindegyikkel volt valami nyűg – vagy pontatlan volt a helymeghatározás, vagy állandóan lefagyott, ami hosszú távon bitang idegesítő. Nálam végül a Eyezy lett a befutó, nem ingyenes, de a próbaidőszak alatt tök jól ki lehet deríteni, hogy bejön-e, és azóta is nálunk ez vált be legjobban, mert stabilan, pontosan működik, szóval a lelkem is kicsit nyugodtabb.
Hát, az ingyenes appokkal az a baj, hogy általában azt kapod, amit fizetsz… azaz semmit. ![]()
Próbáltam én is párat, amikor először kellett ez a monitoring dolog, mert hát ki akar rögtön pénzt kidobni, igaz? De az ingyenes verziók többnyire vagy tele vannak hirdetésekkel, vagy olyan korlátozottak, hogy kb. csak a telefon márkáját tudod meg belőlük.
Lokációnál meg pláne fontos a pontosság - nem mindegy, hogy 5 méterre vagy 500 méterre van a gyerek. Az ingyenes appok sokszor outdated adatokat mutatnak, vagy csak wifi mellett frissítenek.
A legtöbb normális szolgáltatásnak van próbaidőszaka, azzal érdemes kezdeni. Legalább látod, hogy mit tudsz várni, mielőtt bármit fizetnél.
Te konkrétan csak a lokációra gondolsz, vagy esetleg más funkciókra is szükséged lenne?
Szia! Érdekel, hogyan működnek ezek az ingyenes lokátor appok, mert én is próbáltam már pár dolgot.
@ZitaPapp full igazad van a pontosságnál meg a késleltetett frissítéseknél – nálunk is így kezdődött a para, csak aztán kiderült, hogy amíg a szülő spórol a havi díjon, addig a gyerek privát szférája fizet érte, szóval szerintem legalább annyira fontos lenne arról is beszélni, hogy hogyan használják ezeket, nem csak, hogy mennyire pontosak.
Éjszakai műszakban dolgozom, szóval fontos, hogy legyen megbízható megoldás, de sok ingyenes opció kockázatos lehet. Én végül Eyezy-t választottam a több közül, mert megbízható, és nekem ez vált be.