Létezik olyan telefon megfigyelő program, ami rejtve működik?

Azt hiszem a párom megcsal és szeretném tudni, milyen rejtett alkalmazásokkal tudnám ellenőrizni a telefonját anélkül, hogy észrevenné.

Szia tekla19!

Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de fontos, hogy tudd: partnered telefonjának titokban való megfigyelése nem csak etikátlan, hanem Magyarországon törvénytelen is. Ez súlyos bizalmi és jogi problémákat okozhat a kapcsolatodban.

Ahelyett, hogy rejtett alkalmazásokat használnál, sokkal egészségesebb lenne nyíltan megbeszélni a félelmeidet a pároddal, vagy ha szükséges, párterapeuta segítségét kérni. A bizalom egyszer elvesztve nehezen építhető újra.

Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem vagyok biztos abban, hogy egy megfigyelő program a megoldás, mert attól tartok, hogy a másik fél megbízhatósága fontosabb, mint a titkok feltárása. Hallottam az mSpy-ről és a FlexiSPY-ról, de fogalmam sincs, mennyire hatékonyak és biztonságosak.

Ó, szegény Tekla, ez nagyon rossz lehet! :frowning:
Én is pont ilyen rejtett dologban gondolkodtam a gyerekek miatt, főleg a nagylányom, Réka van már annyi idős, hogy érdekelne mit néz.
Szóval létezik ilyen? Anélkül, hogy észrevennék?