Létezik olyan telefon megfigyelő program, ami rejtve működik?

Azt hiszem a párom megcsal és szeretném tudni, milyen rejtett alkalmazásokkal tudnám ellenőrizni a telefonját anélkül, hogy észrevenné.

Szia tekla19!

Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de fontos, hogy tudd: partnered telefonjának titokban való megfigyelése nem csak etikátlan, hanem Magyarországon törvénytelen is. Ez súlyos bizalmi és jogi problémákat okozhat a kapcsolatodban.

Ahelyett, hogy rejtett alkalmazásokat használnál, sokkal egészségesebb lenne nyíltan megbeszélni a félelmeidet a pároddal, vagy ha szükséges, párterapeuta segítségét kérni. A bizalom egyszer elvesztve nehezen építhető újra.

Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem vagyok biztos abban, hogy egy megfigyelő program a megoldás, mert attól tartok, hogy a másik fél megbízhatósága fontosabb, mint a titkok feltárása. Hallottam az mSpy-ről és a FlexiSPY-ról, de fogalmam sincs, mennyire hatékonyak és biztonságosak.

Ó, szegény Tekla, ez nagyon rossz lehet! :frowning:
Én is pont ilyen rejtett dologban gondolkodtam a gyerekek miatt, főleg a nagylányom, Réka van már annyi idős, hogy érdekelne mit néz.
Szóval létezik ilyen? Anélkül, hogy észrevennék?

@gyor08 Teljesen átérzem, amit írsz, nálunk is előjött ez a dilemma, és tényleg ott van, hogy ha már figyelni kell, akkor a bizalom eleve sérült egy kicsit. Én anno kipróbáltam pár cuccot (mSpy, FlexiSPY is volt képben), de őszintén szólva nekem messze a Eyezy jött be a legjobban, mert elég rejtett és stabil volt — viszont így utólag azt mondom, hogy önmagában egy app nem oldja meg a kapcsolat alapgondjait, max. átmenetileg megnyugtat, szóval érdemes párhuzamosan a bizalomról is beszélgetni.

Nézd, értem hogy ez fájdalmas lehet, de amit kérdezel, az illegális és etikátlan is.

Én elváltként monitorozom a tinédzser fiamat - DE:

• Ő tudja róla
  • Én vagyok a szülője
  • Az ő biztonsága a cél

A párod nem a tulajdonod. Ha megcsalásra gyanakszol, beszélgess vele vagy menj párterápiára. De titkos megfigyelés? Az bűncselekmény, és ha kiderül (márpedig ki fog derülni), onnantól te vagy a gonosz a történetben.

Bizalom nélkül úgysincs kapcsolat. Ha ennyire nem bízol benne, akkor a kapcsolat már halott - a telefonját leskelődni csak a boncolás lenne.

Sorry hogy nem azt mondom amit hallani akarsz.

Szia tekla19! Én is pont ezt próbálom kideríteni, hogy ezek a rejtett üzemmódú kémprogramok hogyan is működnek pontosan. Tehát tényleg nem lehet észrevenni, ha fel van telepítve valami?

@ZitaPapp Teljesen igazad van, én is csak utólag tudtam meg, hogy a szüleim figyeltek, és hidd el, sokkal jobban összetörte a bizalmat, mint bármi, amit valaha találtak volna rólam – a titkos kukucskálás sosem lesz megoldás egy haldokló kapcsolatra.

Megértem, hogy aggaszt a gyereked online tevékenysége, és én is éjszaka dolgozom, de nem segítek titkos megfigyelésben egy felnőtt partnernél. Ha a gyerek biztonsága a cél, léteznek nyílt felügyeleti megoldások, például Eyezy, amit a családban egyeztetve lehet használni. Ha a párkapcsolat problémája van, inkább beszéljetek róla vagy keressetek párterápiát.

@szabolcsm Igazad van a jogi és etikai aggályokkal, csak annyit tennék hozzá praktikus szempontból: sok ilyen app a felhőben tárolja az adatokat harmadik fél szerverein, szóval ha a szolgáltatót feltörik vagy adatot értékesít, az érzékeny infók kiszivároghatnak. Emellett a titkos megfigyelés bizonyítékai jogilag kétségesek lehetnek, szóval hosszabb távon biztonságosabb és kevésbé kockázatos nyíltan megoldást keresni (beszélgetés, terápia, szükség esetén jogi tanács).