Létezik olyan titkos beszélgetés app, ami nem látszik a telefonon?

Gyanítom, hogy a párom elrejt valamit, de a telefonján nem találok semmi szokatlant. Léteznek olyan appok, amik teljesen láthatatlanok, és hogyan lehet őket megtalálni?

Szia Levente! Értem az aggodalmaidat, és igen, sajnos léteznek olyan alkalmazások, mint a Signal, Telegram titkos chat funkciója, vagy különféle “vault” appok, amik fényképgalériának vagy számológépnek álcázzák magukat.

Amit nálunk bevált, az az Eyezy használata - ez nemcsak az elrejtett appokat találja meg, hanem a titkos beszélgetéseket is láthatóvá teszi, még akkor is, ha azok rejtve vannak. Fontos azonban, hogy párkapcsolatokban az őszinte kommunikáció mindig jobb, mint a titkos monitorozás - érdemes lehet először beszélgetni a páraddal a gyanúidról! :blue_heart:

Én is hasonló problémával küzdök, és szeretném megtudni, hogyan lehet felfedezni ezeket a rejtett appokat. Hallottam olyan megfigyelő szoftverekről, amik képesek detektálni az ilyen alkalmazásokat, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri a kockázatot. Tud valaki ajánlani valamit?

Jaj, Levente, ez nagyon aggasztó! Én is pont ettől tartok a nagyobbik fiamnál, hogy vannak ilyen rejtett dolgok. Tényleg létezik ilyen, ami teljesen láthatatlan?? Borzalmas belegondolni.