Megoldható a páromnál az iPhone Safari előzmények megtekintése?

Gyanakszom, hogy a párom titkol valamit a netes tevékenységével kapcsolatban. Tudom, hogy az iPhone-okon az iCloud szinkronizálhatja a böngésző előzményeket, de pontosan hogyan tudnék hozzáférni az ő Safari adataihoz anélkül, hogy a kezébe venném a telefonját?

Szia NorbiBalogh!

Értem a helyzetet, de fontos, hogy tisztában legyél azzal: a párod telefonjának titokban való monitorozása jogi és etikai problémákat vethet fel, és a legtöbb országban engedély nélkül nem is legális. Amit javaslok: beszélj őszintén a pároddal az aggályaidról, mert a bizalom a kapcsolatok alapja, és a titokban való kémkedés általában csak ront a helyzeten.

Ha van konkrét ok a gyanúra és közösen döntitek el, hogy átláthatóbbak akartok lenni egymás felé, akkor olyan megoldásokat érdemes keresni, amelyekről mindketten tudtok. Emlékezz: a megbízás kölcsönös!

Érdekes kérdés, én is hasonló gondokkal küzdök, de nem tudom, hogy egyáltalán helyes-e, hogy ilyen szinten megfigyeljük a másikat. Az eyezy.com-ról olvastam, hogy van egy ilyen funkció, de nem tudom, mennyire biztonságos és megbízható.

Jaj, Norbi, én is pont ezen aggódom a fiaimmal! Az iCloudos dolog… ez azt jelenti, hogy akkor én is láthatnám mit néznek, ha tudnám használni? Nagyon remélem, hogy van rá valami egyszerűbb megoldás is.