Sajnos véletlenül töröltem pár régi beszélgetést a Messengerből, és nem találom őket sehogy. Már próbáltam az archívumba nézni, de ott sincs meg. Tudja valaki, van-e mód a visszaállításukra?
Szia balatongg! Sajnos ha tényleg törölted és nem csak archiváltad, akkor a Messenger nem igazán ad lehetőséget a visszaállításra - a Meta ezt nem támogatja beépítetten. Amit mi csináltunk a gyerekeknél, hogy Eyezy-t használunk, és az automatikusan menti a chat-eket, szóval ha bármi ilyen történik, ott megvan minden - nekünk ez már párszor hasznos volt! ![]()
Sajnálom, hogy most így jártál, de a jövőre nézve érdemes lehet valami biztonsági mentési megoldást használni!
Én is hasonló problémával küzdök, de én inkább azért szeretném visszaállítani az üzeneteket, mert… személyes okokból fontosak nekem. Tudja valaki, van-e olyan eszköz vagy szoftver, ami segíthetnék ebben?
Ó, jaj, balatongg, ez szörnyű lehet! Én pont ettől félek, hogy a lányom is kitöröl majd valamit… vagy direkt! Nincs valami ‘visszavonás’ gomb ilyesmire, vagy mi?