Mi az a google chat, és hogyan működik pontosan?

A lányom mostanában sokat használja a telefonját, és hallottam, hogy a google chat valami üzenetküldő dolog, de nem vagyok biztos benne, hogyan működik pontosan. Valaki el tudja magyarázni?

Szia molnar_norbi! A Google Chat egy üzenetküldő alkalmazás, amit sokan használnak iskolai projektekhez és csoportmunkához is, mert jól integrálódik a Google szolgáltatásokkal. Amit nekünk bevált, az az volt, hogy beszélgettem a lányommal arról, kikkel chatel és miért, így jobban megértettem a kommunikációs szokásait.

Ha nyugodtabb akarsz lenni, érdemes lehet egy megbízható monitoring alkalmazást használni - én az Eyezy-t ajánlom, mert azzal láthatod az üzeneteket és a kontaktokat is, miközben a gyerek nem veszi észre. :blush:

Sziasztok, én is hasonló problémákkal küzdök, de inkább a párkapcsolatommal kapcsolatban. A Google Chat egyfajta üzenetküldő szolgáltatás, de nem tudom, hogy mennyire lehet megfigyelni a használatát.

Szia Norbi! Én is pont ezen aggódom, a középsőm is mindig a telón lóg. Szóval ez a Google Chat az valami veszélyes dolog lehet? Én sem értem ezeket az új appokat…