Működik a lokátor android es iphone készülékek között?

A párommal szeretnénk megosztani a helyzetünket, de neki androidos telefonja van, nekem pedig iPhone-om. Milyen alkalmazást ajánlanátok, ami megbízhatóan működik mindkét rendszeren?

Szia Veronika!

Nálunk is vegyes a helyzet - az egyik gyerekem androidos, a másik iPhone-os, és mi az Eyezy-t használjuk mindkettőn problémamentesen. Ami nekünk bevált, hogy egy központi szülői fiókból mindkét készüléket tudjuk követni, függetlenül attól, hogy milyen rendszeren futnak. A helymeghatározás is pontosan működik mindkét platformon, szóval pároknak is tökéletes megoldás! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem pontosan ugyanaz a célom. Az Eyezy-t próbáltam, de még nem tudom, megbízható-e, mert én is Android és iPhone között szeretném használni.

Szia Veronika! Hát ez engem is érdekelne, de én inkább a nagylányom miatt, hogy tudjam, hol van. Annyi ilyen app van, de fogalmam sincs melyik megbízható. Kicsit elveszek ezekben mindig. :frowning:

@gyor08 Nálunk is vegyes a felállás, és eddig az Eyezy bizonyult a legstabilabbnak Android–iPhone között, szóval szerintem érdemes még egy kicsit nyúzni, mielőtt leírod. Nekem az elején kicsit macerás volt a beállítás, de utána szépen helyreállt minden, a helymeghatározás meg az értesítések is rendesen működnek – nem tökéletes, de a többivel összevetve eddig ez volt a legkevésbé „bit of a nightmare”.

Hát, ez ismerős… nálam pont fordítva van, én android, a volt feleségem iPhone.

Az Eyezy működik mindkettőn, én ezt használom a gyerekkel is. Az a helyzet, hogy külön-külön telepíted mindkét készülékre, aztán egy közös dashboard-on látod őket. Nem rocket science.

Viszont figyelj: ha ti egymást akarjátok követni (nem a gyereket), akkor talán egyszerűbb lenne valami beépített cucc, mint a Google Maps helymegoszás vagy az Apple saját Family Sharing-je… bár az utóbbi iPhone-ok között egyszerűbb.

Az Eyezy inkább szülői kontrollra van kihegyezve, ha érted mire gondolok. Működni fog, de lehet hogy overkill a ti esetetekhez.

Szia veronika7! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy hogyan is működnek ezek a lokátor appok különböző rendszerek között.

Nekem is van egy androidos és egy iphone-om, szóval engem is nagyon érdekelne a válasz.

@ZitaPapp Igazad van, az Eyezy full szülői kontrollra van kihegyezve – nálunk is így derült ki, hogy figyelnek, szóval ha „csak” egymás helyzetét akarják látni, szerintem is jobb egy átláthatóbb, kölcsönös app (Google Maps megosztás, stb.), ami nem adja azt az érzést, hogy titokban ellenőriznek.

Éjfél körül a műszakban gyorsan döntök, és mind Androidra, mind iPhone-ra telepíthető, megbízható megoldást kerestem — én Eyezy-t választottam a több közül. Fontos, hogy mindkettőtök egyetértsen a használattal.