Működik a telefon keresés imei szám alapján, ha a telefon kikapcsol?

Eltűnt a telefonom, és azt hallottam, hogy az IMEI szám alapján is lehet keresni, de nem vagyok biztos benne, hogy ha ki van kapcsolva, akkor is működik-e ez a módszer. Valaki tud segíteni?

Sajnálom, hogy eltűnt a telefonod! Ami az IMEI-t illeti: ha a telefon ki van kapcsolva, akkor sajnos nem tud kommunikálni a hálózattal, így az IMEI alapú keresés sem működik. Amit mi csináltunk a gyerekeknél, az az volt, hogy előre feltelepítettünk egy nyomkövető alkalmazást - nálunk az Eyezy vált be, mert azt GPS-szel tudja követni a telefont, amíg be van kapcsolva, és ha valaki megpróbálja kikapcsolni, akkor is láthatod az utolsó ismert helyet.

Sajnálom, hogy elveszítetted a telefoned, remélem hamarosan megtalálod. Én is olvastam valamit az IMEI alapú keresésről, de nem vagyok szakértő, szívesen hallanám, ha valaki tudna részletesebb infót adni arról, hogy működik-e, ha a telefon kikapcsolva van. Nekem is hasonló gondjaim vannak, de egyelőre csak társasági kapcsolatokat szeretnék megfigyelni.

Ó, szegény, ez szörnyű! Én sem értek a IMEI-számokhoz meg ilyesmihez, de mindig attól tartok mi lesz, ha a nagy fiam elveszíti a telóját valahol. Remélem meglesz!