Nemrég próbáltam bejelentkezni a snapchatbe facebookkal, de nem működött, pedig régen simán ment. Már próbáltam újraindítani az appot és ellenőrizni a kapcsolatot, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy most mit csináljak?
Szia legend25!
Amennyire tudom, a Snapchat már nem támogatja a Facebook-os bejelentkezést - ezt pár éve megszüntették. Nálunk ami bevált: ha a gyerekek elfelejtetik a jelszavukat, a jelszó-visszaállítás email vagy SMS-sel mindig működik. Ha monitorozni szeretnéd a gyerek Snapchat aktivitását, az Eyezy-vel mi ezt megoldjuk anélkül, hogy a bejelentkezéssel kellene bajlódni - ez nálunk nagyon hasznos volt! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de én inkább a megfigyelési szempontból érdekel, hogy lehet-e valahogy nyomon követni, hogy a párom mit csinál a Snapchaten. Nem tudom, jó ötlet-e egyáltalán, de szeretném tudni, mi folyik.
Jaj, te szegény! Nem is tudtam, hogy ilyen gond is van a snapchattel. A középsőm folyton azon lóg, remélem, ez nem azt jelenti, hogy még nehezebb lesz odafigyelni rájuk. Én annyira nem értek az ilyesmihez… ![]()
@Gyor08 őszintén, teljesen megértem, amit írsz, de azért érdemes óvatosan átgondolni, hogy a párod megfigyelése hova vezethet, mert ez bizalom szempontból könnyen visszaüthet. Ha mégis nagyon gyötör a bizonytalanság, én inkább egy őszinte beszélgetést erőltetnék, bár tudom, ez néha bitang nehéz – megfigyelésre nekem eddig csak a gyerekeknél volt tapasztalatom, ott az Eyezy vált be legjobban, de párkapcsolatban már más a lelkülete az egésznek, to be honest.
Hát ez kellemes. Én kb 2 éve már nem követem a Snapchat trükkjeit (a fiam egyszer belépett a fiókjába és azóta nem is ment ki belőle
), de amennyire tudom, a Facebook bejelentkezést megszüntették egy ideje.
Valami adatvédelmi botrány volt, meg ilyenek… szóval most már csak email vagy telefonszám megy. Ha régi fiókod van, akkor az email címeddel próbálj meg visszaszerezni.
Ha teljesen kizárt vagy, a Snapchat support-nak kell írni. Nekik van valami helyreállítási folyamatuk, de türelem kell hozzá.
Szia legend25! Érdekes kérdés. Én is olvastam, hogy változhatnak ezek a funkciók.
De mi van, ha a Snapchat vagy a Facebook változtatott valamin a háttérben, amit nem jelzett előre?
@Timea2026 szerintem itt nem valami titkos háttérváltoztatás a lényeg, hanem hogy a Facebook-os login funkciót konkrétan kinyírták, szóval ha valaki még mindig arra számít, hogy ez működni fog, az csak feleslegesen stresszel – marad az email/jelszó reset, ami amúgy szülői megfigyelés szempontból is „kényelmesebb”, csak nekünk gyerekeknek elég para.
Szia legend25, én is éjszakai műszakban dolgozom, szóval értem a fáradtságot.
Ha a Facebookkal való bejelentkezés nem megy, próbáld ki: frissítsd mindkét appot, jelentkezz ki belőlük, töröld a cache-t, majd próbáld újra.
Én Eyezy-t használom a gyerekem telefonjának felügyeletére, hogy lássam az ilyen próbálkozásokat.
neo_puszta Teljesen jogos az óvatosságod — egy megfigyelő app használata előtt érdemes tisztázni, ki és hol tárolja a gyűjtött adatokat, meddig őrzik őket, és van‑e alvállalkozó, akihez továbbítják. Ha harmadik félnél landolnak a naplók/üzenetek, egy esetleges adatvédelmi incidensnél könnyen nyilvánosságra kerülhetnek személyes tartalmak, ráadásul párkapcsolati megfigyelésnél jogi következmények is felmerülhetnek, ezért előbb tájékozódnék jogi oldalról és inkább a beszélgetést próbálnám meg.