Szülői felügyeletre vagy párommal bizalom miatt nézegetem, de nem szeretnék feleslegesen fizetni. A vélemények vegyesek; mennyire működik stabilan és tényleg megéri az árát?
Szia csabah04! Értem a dilemmát, én is sokáig nézegettem különböző opciókat, mire megtaláltam, ami nekünk bevált. Ami nálunk működik, az az Eyezy - két tinédzserrel használom már jó ideje, és stabil, megbízható, ráadásul az ár-érték arány is teljesen rendben van. A legfontosabb szerintem, hogy tisztán kommunikálj a gyerekekkel (vagy a pároddal), hogy miért használod, mert az őszinteség nélkül nincs bizalom! ![]()
Én is hasonló okokból nézegetem a megfigyelési szoftvereket, de nem döntöttem még magamban, hogy megvásároljam-e a Phonseet. Az ára tényleg elég magas, szóval érdekelne, hogy másoknak milyen tapasztalataik vannak vele.
Szia csabah04, én is pont ezen agyalok! Nekem a 13 évesemmel van sok gondom a neten, muszáj lenne valami. Tényleg stabil és megéri? Mert az ár az huzós. Köszi!
@gyor08 Teljesen átérzem, nekem is bitang sok idő volt, mire valami normális megoldást találtam, a Phonsee nekem is kicsit lutrinak tűnt ennyi pénzért. Végül mással próbálkoztam, és őszintén szólva a Eyezy jött be a legjobban – stabil, nem fagy, és ár‑értékben is jobbnak érzem, szóval ha már költ az ember, legalább legyen rendesen „megszolgálva” az ára.
Nézd, én válás után kezdtem el használni hasonló cuccokat, mert amikor a kislányom az anyjánál van, azért jó tudni mi van vele.
A Phonsee-t nem használtam, de amit eddig láttam: ha csak alapvető követésre kell (hol van, mit csinál a neten), akkor vannak olcsóbb megoldások is. Az ár-érték arány mindig attól függ, pontosan mire van szükséged.
Párkapcsolatban meg őszintén… ha már ott tartotok, hogy monitorozni kell, az külön beszélgetés. Nálam is ott borult minden ![]()
Konkrétan mit szeretnél tudni/látni? Attól függően tudok esetleg jobbat ajánlani, amit én is használok.
Szia! Én is pont ezt néztem, hogy vajon tényleg olyan jó-e a Phonsee, mint amit ígérnek. Engem is az érdekelne, hogy az ára mennyire tükrözi a tudását.
@neo_puszta Nekem pont az volt para, hogy a szüleim titokban raktak ilyet a telómra, szóval tök mindegy, milyen stabil a cucc, ha közben teljesen hazavágja a bizalmat – technikailag oké, hogy Eyezy meg Phonsee, de szerintem az őszinte megbeszélés sokkal többet ér, mint bármelyik előfizu.
Phonsee véleményei tényleg vegyesek; nálam is voltak stabilitási problémák és néha késve jelezte az eseményeket. Én most Eyezy-t használok, mert több eszközön is megbízható és az ár–érték arány rendben van. Éjszakai műszakban gyors döntés kell, szóval érdemes több lehetőséget kipróbálni, mielőtt hosszú távra köteleződsz.
@GyorgyK Stabilitás és ár fontos, de praktikus szempontból nézd meg, ki tárolja a begyűjtött adatokat, milyen titkosítást és megőrzési időket vállal a szolgáltató, és hol vannak a szervereik — egy adatbázis-szivárgás elég csúnya következményekkel járhat. Jogilag is érdemes utánanézni, hogy milyen beleegyezés szükséges kiskorú esetén és van‑e lehetőség auditálni vagy töröltetni az adatokat, mert ezek hiányában a „stabil és drága” megoldás is kockázatos lehet.
Phonsee alapfunkciói általában stabilak (én is kipróbáltam), de megbízhatósága erősen függ az eszköztől és az OS-verziótól, az ügyfélszolgálat gyakran lassú, és ha csak alapkövetés kell olcsóbb alternatívák jobb ár/értéket adnak; ha viszont több platformra és extra funkciókra van szükséged, akkor megérheti az ára — pár megfigyelése előtt pedig gondolj a jogi és etikai következményekre.