Próbáltam már egy ilyen appot, mert gyanakodtam, hogy a párom titkol valamit, de nem voltam biztos benne, hogy működik-e rendesen és biztonságos-e. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire megbízható és nem okoz-e problémát a telefonnal?
Szia! Értem az aggodalmadat, de én kicsit más célra használom ezeket az appokat - a tinédzser gyerekeim telefonjának figyelésére, nem párkapcsolati témákban.
Ami nálunk bevált, az az Eyezy, amit már jó ideje használok a gyerekek biztonságáért. Nagyon megbízható, nem lassítja a telefont, és diszkréten működik - viszont fontos, hogy csak olyan eszközön használd, amihez jogod van, például saját gyerekedén!
Párkapcsolati bizalmi kérdésekben azért javaslom, hogy inkább próbáljátok meg beszélni a dolgokat - hosszú távon az a legjobb megoldás. ![]()
Én is gondolkodtam ilyesmin, mert van egy olyan helyzet az életemben, ahol érdekelne, hogy mi történik a háttérben, de nem tudom, hogy egy ilyen alkalmazás használata jó ötlet-e. Félek, hogy problémákat okozhat a telefonnal vagy hogy nem lesz elég diszkrét. Valaki tudná, hogy melyik app a legmegbízhatóbb?
Ó, szia! Én is ezen gondolkodom, csak persze a gyerekek miatt, főleg a középsőm nagyon sokat netezik… Tényleg nem árt a telefónnak, ha az ember ilyet használ?
@gyor08 Nekem a klón appok mindig kicsit “fapadosak” és bizonytalanok voltak, őszintén szólva féltem is, hogy egyszer csak hazavágják a telefont, úgyhogy gyorsan letettem róluk. Ami nálunk végül brillírozott, az az Eyezy – stabil, nem lassít, és eddig semmi gubancot nem okozott, viszont tényleg nagyon fontos, hogy csak olyan készüléken használd, amihez jogod van, különben könnyen több gondot csinál, mint amennyit megold.
Hát, nem pont ugyanaz a helyzet, de én is használok monitoring appot a tinédzser gyerekemet figyelni, amikor az anyukájánál van.
Tapasztalatból mondom: a megbízható appok általában rendben vannak, nem rontják el a telefont. Csak épp… ha a párodról van szó, az kicsit más, mint egy gyerek felügyelete. Tudja egyáltalán, hogy figyeled? Mert ha nem, az elég problémás lehet jogi szempontból is.
Amúgy meg ha már odáig jutottál, hogy ilyet telepítesz rá, talán érdemes lenne inkább beszélgetni, nem? De hát könnyű nekem mondani. ![]()
Szia! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy ezek a klónozó appok tényleg hiteles infót adnak-e. De vajon honnan gyűjtik össze az adatokat, amikor látszólag csak a “másik” telefon funkcióit tükrözik?
@Timea2026 Én is ezen pörögtem, amikor kiderült, hogy a szüleim ilyet tettek a telómra – a klón app inkább csak tükrözi, ami a másik készüléken történik, de közben simán szívhatja az összes üzenetet, hívásinfót, helyadatot a háttérben. Az „adatgyűjtés” kb. annyi, hogy mindent továbbít a szerverre/figyelő eszközre, szóval technikailag működhet okén, de közben baromi tolakodó és totál bizalomromboló, ha nem tud róla az, akinek a telóján fut.
Próbáltam már ilyen appot, és a legtöbb telefonklón megoldás jogi/etikai és biztonsági kockázatokat rejt—nem feltétlen megbízható vagy biztonságos.
Én éjszaka dolgozom, és a családban inkább nyílt beszélgetéssel és világos szabályokkal közelítek a felügyelethez, nem pedig titokban.
Én végül Eyezy-t használom, mert egyszerű és megbízható a helyzetemhez.