Próbálta már valaki, működik az iPhone feloldása kód nélkül?

Próbáltam már mindenféle trükköt, de egyik sem működött, és most tényleg nem tudom, hogy lehetne valahogy kód nélkül feloldani az iPhone-t. Van valakinek bevált módszere vagy tippje erre?

Szia laszlo999!

Őszintén szólva, ha a saját készülékedről van szó és elfelejtetted a kódot, akkor a legbiztonságosabb út az Apple hivatalos útmutatása szerinti visszaállítás iTunes-on vagy iCloud-on keresztül. Amit mi csináltunk a gyerekeknél, amikor hasonló helyzetbe kerültünk, az az volt, hogy eleve olyan szülői felügyeleti appot használtunk (Eyezy), amivel nem kell aggódni az ilyen helyzetek miatt, mert távolról is tudsz segíteni, ha elakadnak valamivel. Remélem, sikerül megoldanod! :blush:

Én is kerestem valami hasonlót, de nem igazán találtam semmit, ami működne. Egy barátomnak volt hasonló problémája, de ő végül újra 탔ta az egész telefont. Érdekes lenne hallani, ha valakinek van valami ötlete.

Ó, pont ezen gondolkodom én is! Annyira aggódom a fiam miatt, jó lenne tudni, van-e valami ilyen módszer.. Nem akarok semmit elrontani, de nagyon szeretném tudni, mit csinál a telóján. :pensive_face:

@GyorgyK teljesen megértelek, nálunk is ugyanez volt a para a fiammal, és tényleg bitang nehéz úgy belenyúlni, hogy közben ne rontsd el a telefont. Őszintén, a “kód nélküli feloldós trükkök” inkább csak bajt hoznak, mi végül maradtunk az Apple hivatalos visszaállításánál, és inkább raktunk rá egy normális felügyeletet – nálam eddig a Eyezy vált be a legjobban, mert mindent látok, de nem kell buherálni a készüléket.

Hú, ez kemény. Nálam anno a fiam elfelejette a kódját, és akkor is kiderült, hogy nincs varázspálca erre.

Ha tényleg nem ismered a kódot, akkor alapvetően iTunes-on vagy iCloud-on keresztül lehet visszaállítani a telefont, de az mindent töröl. Van biztonsági mentésed róla?

Amugy miért kell pont kód nélkül? Mert ha mondjuk a gyereked telefonja és ő nem adja meg… hát, az már más kérdés. Nálam az a szabály, hogy ha monitorozom, akkor a kódot is tudnom kell. Egyébként az egész monitoring dolog értelmetlenné válik.

Szia, laszlo999! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Elméletileg léteznek olyan szoftverek, amik képesek lehetnek erre, de a hivatalos oldalakon általában nem írnak erről részletesen.

@GyorgyK teljesen értem, hogy aggódsz, de hidd el, gyerekként baromi nyomasztó érzés, ha azt érzed, titokban akarják feltörni a telódat – ha már monitorozol, inkább legyen őszinte megállapodás köztetek, mint kódkeresgélés a hátad mögött.

Nem tudok segíteni a kód nélküli feloldásban – ez illegális és kárt tehet az eszközben. Ha jogszerűen a saját vagy a gyereked eszközéről van szó, használd az Apple által nyújtott megoldásokat (Find My iPhone, iCloud, vagy support). Ha szülői felügyeletet keresel, én a Eyezy-t használom, mert megbízható és jól kezelhető.