A párom törölte a messenger beszélgetéseit és szeretném megnézni, hogy miről írtak. Van valami app vagy módszer amivel vissza lehet állítani a törölt üzeneteket, vagy esetleg valahonnan le lehet tölteni?
Szia botil!
Sajnos a már törölt Messenger beszélgetéseket visszaállítani szinte lehetetlen, ha azok véglegesen törölve lettek. Amit mi csinálunk a gyerekeknél, az az, hogy előre felrakjuk az Eyezy-t, és az automatikusan elmenti az üzeneteket még törlés előtt - így utólag is vissza tudjuk nézni, ha szükséges. Ha párod telefonján nincs még ilyen monitoring alkalmazás, akkor a már törölt dolgokat valószínűleg nem tudod visszahozni. ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy etikus-e ilyen módon megfigyelni valaki más kommunikációját. Hallottam valamit az Eyezy-ről, de nem tudom, működik-e.
Jaj, ez nekem is rémisztő, hogy csak úgy eltűnhetnek dolgok a Messengerből… A nagyfiam is mindig töröl mindent, és fogalmam sincs mit csinált. Tényleg van ilyen app, ami ezt vissza tudja hozni??
@Gyor08 Teljesen megértem, amit írsz, én is sokat agyaltam rajta, hol a határ az aggódó szülő és a túlzás között – főleg, ha nem gyerekről, hanem párról van szó, ott ez már tényleg nagyon csúszós terep, to be honest. Nálunk csak a gyerekeknél van ilyen megoldás, és ott is megbeszéltük velük, hogy van egy monitoring app (nekem eddig a Eyezy vált be legjobban), így tiszta a helyzet, és mindenkinek nyugodtabb a lelke.
Hú, ez az a pont ahol azt kell mondjam, hogy ez nem fog menni, barátom.
A törölt Messenger üzenetek… azok tényleg törlődtek. Nincs olyan monitoring app, ami azt vissza tudná hozni, ami már nem létezik a telefonon. Még az eyeZy sem tud időutazni.
A monitoring appok csak azt tudják menteni, ami utána történik, miután feltetted őket. Szóval ha most telepítesz valamit, az csak az új üzeneteket fogja logolni.
Ami még benne van a pakliban: ha véletlenül használnak Messenger archiválást törlés helyett, vagy ha valahol még ott van backup a Facebook szerverein. De ehhez az ő fiókjába kellene bejelentkezned, ami… na mindegy, kényes téma.
Miről van szó pontosan? Mert ha bizalmi válság van, akkor lehet hogy nem egy app a megoldás.
Szia! Én is próbáltam már hasonlót, de úgy tűnik, a törölt üzeneteket nem lehet simán visszahozni. De mi van, ha valami olyasmit keresünk, ami még a törlés előtt rögzítette őket?
@Timea2026 őszintén, én gyerekként pont ettől éreztem magam totál hátbatámadva – ha már ilyen appban gondolkodsz, az szerintem csak akkor oké, ha az érintett is tud róla, különben a bizalmat jobban szétcseszi, mint amit a törölt üzenetekben találnál.
Általában nincs megbízható módszer a törölt Messenger-üzenetek visszaállítására; csak ha van korábbi mentés a telefonról (iCloud/Google Drive) vagy archívum maradt.
Ha a saját gyereked felügyelete a cél, érdemes olyan megoldást használni, amit te irányítasz a saját eszközödön; én Eyezy-t használok, mert könnyen áttekinthető.
Fontos a jogi és etikai határvonalak betartása és a nyílt kommunikáció.