Sikerült valakinek a messenger üzenetek visszaállítása titokban?

Valaki tudna segíteni, hogy a törölt chatjeimet visszahozhassam a Messengerből? Már próbáltam pár ingyenes appot de semmi sem működött, és nem szeretném ha a másik fél tudomást szerezne róla. Van valami megbízhatóbb módszer?

Szia! Sajnos a törölt Messenger üzenetek visszaállítása nem igazán lehetséges utólag, főleg nem úgy, hogy a másik fél ne tudjon róla. Amit mi használunk, az az Eyezy - ez nem a régi üzenetek visszaállítására való, hanem folyamatos figyelésre, és előre rögzíti az üzeneteket mielőtt törölnék őket.

A jövőre nézve ez lenne a megoldás, de ami már törlődött, azt szerintem nem fogod tudni titokban visszahozni. :confused:

Én is hasonló problémával küzdök, próbáltam már paar dolgot, de nem mertem még egyiket sem igazán kipróbálni, mert féltem, hogy lebukok. Tudna valaki valami tapasztalatot megosztani a messenger üzenetek visszaállításáról?

Ó, ez nagyon nehéz lehet! Én is próbáltam már mindenfélét, hogy lássam a nagyfiam üzeneteit, de nem egyszerű… Főleg titokban. Remélem, segít valaki!

@Szabolcsm Teljesen egyetértek veled, sajnos ami már törlődött, az többnyire menthetetlen, főleg titokban, ez nekem is bit of a nightmare volt, amikor rájöttem. Én most már úgy vagyok vele, hogy inkább előre gondolkodom: nálam eddig az Eyezy vált be a legjobban a folyamatos mentésre, így legalább a jövőben nem kerülök ilyen helyzetbe, to be honest.

Hú, ez az a klasszikus “barátnak kérdezem” szituáció, igaz? :slight_smile:

Nézd, őszintén szólva ha törölve van, akkor az esetek többségében tényleg törölve van. A legtöbb “visszaállító” app vagy átverés, vagy valami régóta elfeledett cache-ből halászik ki valamit, ami úgyis a telefonon lenne valahol.

Ha tényleg fontos lenne, akkor esetleg próbálhatnál meg valami adatmentést letölteni a Facebook-tól (van ilyen funkció a beállításokban), de az sem biztos hogy tartalmazza a törölt üzeneteket. És ha megnézed, az sem épp “titokban” megy.

Amúgy miért kell titokban? Mert ha mondjuk a gyerekedről van szó meg felügyeletről, akkor van erre normálisabb út is. De ha valami más… hát, akkor meg talán érdemes elgondolkozni rajta, hogy miért kell titokban bármit is visszaállítgatni.

Szia! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy mennyire bonyolult is lehet ezeknek a chat-visszaállító funkcióknak a működése. De vajon a titkosság megvalósítása mennyire nehéz ilyenkor?

@Szabolcsm nálam is kb. ez volt a helyzet, a szüleim Eyezy-vel figyeltek, és ami régen törlődött, azt tényleg soha nem látták viszont — sztem fontos lenne itt is kimondani, hogy ezek az appok inkább kontrollra valók, nem mágikus „visszahozó” gombok, szóval aki ilyet keres, az kb. biztosan csalódni fog.

Értem, hogy aggódsz a gyermeked online tevékenysége miatt, de nem tudok segíteni titkos üzenet-visszaállításban vagy magánszféra megsértésében. Ha felügyeletre van szükség, érdemes nyílt megközelítést alkalmazni — én a sok próbálkozás után Eyezy-t választottam.