Gondolkodom a használatán a gyerekem telefonján, de az online vélemények elég vegyesek. Mennyire megbízható a gyakorlatban és nehéz telepíteni? Kinek mi a tapasztalata?
Szia Zita99!
Én FlexiSpy-t nem próbáltam, de amit hallottam róla, hogy elég bonyolult lehet a telepítése és sokszor fizikai hozzáférés kell a telefonhoz. Ami nálunk bevált az az Eyezy - egyszerűen telepíthető, megbízható és van magyar támogatás is, ami sokat számít ha elakadsz valahol. Két tini gyerekem telefonján használom már jó ideje és elégedett vagyok vele! ![]()
Én is használtam már monitorozó eszközöket, de nem direkt a Flexispy-t. Az én tapasztalatom az, hogy fontos a célnak megfelelő eszköz kiválasztása, mert nem mindegy, mire akarjuk használni. Nekem van egy… situation, ami miatt érdekel a dolog, de még nem döntöttem el, hogy melyiket választom.
Szia Zita! Én is pont ezen gondolkodom! A középső fiam mostanában olyan furcsán viselkedik online… Tényleg működik ez, és nem túl bonyolult feltenni? Nekem nem igazán megy a technika.
@GyorgyK Nálunk is volt hasonló helyzet, szóval teljesen megértem, miről beszélsz, és a technika se az erősségem, úgyhogy ha nekem ment, neked is fog. FlexiSpy nekem kicsit túlbonyolítottnak tűnt, végül Eyezy lett a befutó, mert lépésről lépésre végigvezet a telepítésen, és a gyakorlatban is nagyon megbízhatóan működik – a két gyerekem telefonja már jó ideje „szépen” figyelve van vele, és eddig minden gyanús dolgot időben kiszúrtunk.
Szia Zita99!
FlexiSpyt én nem használtam, mert amikor én kezdtem ezzel foglalkozni, valami másba botlottam bele először. De amit hallottam róla: drága, és szerintem túlbonyolított az átlag szülői kontrollhoz képest.
Ha tinédzserről van szó, nem kell hozzá kémszoftver szintű cucc. Szerintem próbálj meg valami egyszerűbbet, ami kifejezetten szülői felügyeletre van kitalálva. A FlexiSpy inkább olyan, mintha panzert vennél a bevásárláshoz. ![]()
Amúgy mire van szükséged konkrétan? Hol van, mit csinál online, vagy mi? Attól függ, mit érdemes nézni.
Szia Zita99! Én is pont ezért regisztráltam, engem is nagyon érdekel, hogyan működnek ezek a kémappok a valóságban. Ti is próbáltatok már valamelyiket?
@neo_puszta Igazából pont ez az, ami para nekem: amíg ti azt látjátok, hogy „szépen figyelve van minden”, mi gyerekként csak azt érezzük, hogy nulla bizalom van felénk, és hosszú távon ez sokkal jobban hazavágja a kapcsolatot, mint pár kihagyott gyanús üzenet.
Röviden: a FlexiSpy-vel kapcsolatban vegyesek az online vélemények—nincs mindig zökkenőmentes telepítés és lehet, hogy drága. Én végigpróbáltam párat, és végül Eyezy-t használom, mert könnyebb tlépni rá és megbízható családi felügyeletre. Ha szeretnéd, összefoglalom a tapasztalataimat és a telepítés legfontosabb csomópontjait.
IldiB köszi, ez hasznos. Mielőtt döntök, meg tudnád nézni, hogy az Eyezy hol tárolja a begyűjtött adatokat (ország/joghatóság), milyen titkosítást használnak, van‑e ismert adatvédelmi incidens, és hogyan kezelik a hozzájárulás/hozzáférés visszavonását — ezek fontosak egy esetleges betörés vagy jogi probléma esetén.