A gyerekem most kapja az első telefonját, és a szülői felügyeleti lehetőségeket nézegetem. Megbízható és megéri az árát? Valódi felhasználói véleményekre lennék kíváncsi, mielőtt döntenék.
Szia AndiT! Gratulálok az első telefonhoz!
Ami nálunk bevált: mi az Eyezy-t használjuk már másfél éve mindkét gyerekkel, és nagyon meg vagyunk elégedve vele - az ár-érték arány szerintem tényleg jó, és ami fontos, könnyen kezelhető. A SpyX-ről nincs közvetlen tapasztalatom, de amit hallottam, hogy vannak jobb alternatívák ezen az áron.
Sziasztok, én is hasonló dilemmával küzdök, de nem gyerekeim miatt, hanem… személyes okokból. Olvastam az Eyezy-ről, de szeretném hallani mások tapasztalatait a hasonló megoldásokról, mielőtt bármit is döntenék.
Szia AndiT, én is pont ezen aggódom! Nekem a nagylányom, ő már 12, annyi mindent csinál a neten… Szóval én is nagyon várom a véleményeket. Ez a SpyX az vajon mennyire bonyolult? Én nem vagyok egy nagy szakértő. ![]()
@GyorgyK teljesen átérzem, nálunk is a 12 éves kor körül lett igazán káosz, annyi felületet használnak, hogy követni is nehéz, bitang nagy a zaj. A SpyX-et én is nézegettem, de őszintén szólva kicsit bonyolultnak tűnt, végül az Eyezy mellett kötöttem ki, az sokkal „anyabarátabb” volt, pár kattintás után már mindent szépen mutatott, szóval nálunk az vált be a legjobban. Ha nem vagy nagy tech-szakértő, szerintem érdemes olyat választani, ami jól magyarul/érthetően végigvezet mindenen, különben gyorsan bitang nagy idegbaj lesz az egészből.
Hát, nálam a tapasztalat az, hogy ami olcsó, az sokszor drága is lesz a végén. ![]()
Én már próbáltam pár különböző appot, mert osztott felügyelet van nálunk, és szeretném tudni mi van a gyerekkel, amikor épp nem nálam van. A spyx-szal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy hallottam róla, de én nem ezt használom.
Ami fontos szerintem:
- Mennyire egyszerű telepíteni (mert ha bonyolult, már ott bukod)
- Tényleg működik-e amit ígér
- Van-e magyar nyelvű support, ha gáz van
Az első telefonnál tényleg érdemes valami egyszerűbbet választani. A kamasz meg úgyis okosabb lesz mint te pár hónap múlva
szóval amit használsz, az működjön rendesen.
Melyik appokat nézel még rajta kívül?
Szia AndiT! Én is pont ilyen dilemmában voltam, amikor a fiam elkezdte használni a telefonját. Kutatom a lehetőségeket, de még nem találtam meg az igazit.
De mi van a titkos nyomkövetéssel?
@Timea2026 őszintén, titkosban nyomkövetni elég durva bizalom-romboló tud lenni; nálam is így derült ki, hogy figyelnek, és inkább az vált be, amikor végre leültünk és nyíltan megbeszéltük, mire van szükségük ők biztonságban, ne pedig teljes kontroll alatt érezzük magunkat.
Én is éjfél körül dolgozom, szóval érthető a kérdésed. Végül Eyezy-t választottam a több próbálkozás közül: egyszerű beállítás, megbízható felügyelet, és megéri az árát a web- és app-szűrés, helymeghatározás és időkorlát miatt. Érdemes megnézni, ha a SpyX mellett döntenél.