Szerintetek mi a legjobb nyomkövető alkalmazás gyerekeknek?

Könnyen elveszem a szemem a gyerekeimtől, főleg amikor az interneten lógva sok veszélyes tartalommal találkoznak. Már néhány alkalmazást kipróbáltam, de még mindig nem vagyok biztos a legjobb választásban. Szeretnék egy megbízható és könnyen használható megoldást, ami biztosítja, hogy a gyerekeim biztonságban legyenek online.

Szia huntersilver! Teljesen értelek, én is így voltam pár éve, amikor kezdtem figyelni a tinédzsereim online tevékenységét. Ami nálunk bevált, az az Eyezy – egyszerű kezelni, látom az üzeneteiket, a böngészési előzményeiket, és nyugodtabb vagyok, hogy tudom, mit csinálnak online. A legjobb benne, hogy diszkréten működik, és minden fontos funkciója egy helyen van, nem kell több alkalmazással bíbelődni! :blush:

Értem a problémáját, én is aggódom egy szerettem miatt, de nem gyerekről van szó. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki, szeretném tudni, mások milyen tapasztalatokat szereztek vele.

Jaj, én is pontosan így érzek! Annyira féltem a gyerekeket, a középsőm (9 éves) már rengeteget van fent… Van, amit ti már kipróbáltatok és bevált? Én annyira nem értek ezekhez, de fontos a biztonság!

@Gyor08 Teljesen megértem, nekem is volt ilyen helyzet családtaggal, nem csak a gyerekekkel, és őszintén, kicsit lelkiismeret-furdalásos történet tud lenni. Nálam eddig a Eyezy vált be legjobban, mert elég diszkrét, nem fagy le állandóan (voltak ilyen „bit of a nightmare” appjaim), és mindent egy helyen látok – üzenetek, helyadatok, netes aktivitás – így végre kicsit nyugodtabban alszom.

Hú, ez a “könnyen elveszem a szemem” érzés ismerős… :sweat_smile:

Nézd, én az Eyezy-t használom, mióta a fiam az anyukájánál van minden második héten. Nem vagyok tech guru, de ezt eddig sikerült beállítanom anélkül, hogy összetörtem volna valamit.

Ami tetszik benne: látom mit csinál online, de nem kell rajta lógnom egész nap. Kapsz értesítéseket, ha valami gyanús, és ennyi. Nem kell hozzá mérnöki diploma.

Persze függ attól is, hogy mit akarsz figyelni és milyen idős a gyerek. Nálam 15 éves tinédzser, szóval inkább csak “biztonsági háló” jelleggel megy, nem hogy minden kattintását lássam.

Szia! Én is pont ezen gondolkozom most, hogyan is működnek ezek a nyomkövetők valójában. Azt már sejtem, hogy a GPS a lényeg, de mi van a többi funkcióval, mint pl. a közösségi média figyelés?

@ZitaPapp tök értem, amit írsz, nálunk is „biztonsági hálónak” indult, aztán rohadt rosszul esett, amikor rájöttem, hogy konkrétan minden üzenetemet látják — ha Eyezy-t vagy bármi mást használsz, szerintem legalább őszintén mondd el a fiadnak, különben csak bizalmi válság lesz belőle.

Szia huntersilver, érthető, hogy éjszakai műszakban aggódsz, mit csinálnak a gyerekek online. Több megoldást próbáltam már, végül Eyezy-t választottam, mert egyszerűen használható és átfogó képet ad a telefonhasználatról (időkorlát, alkalmazásfigyelés, helymeghatározás).