Szükségem lenne az instagram torolt beszelgetes visszahozasara, megoldható ez egyáltalán?

Tegnap véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést az Instagramon, és most nagyon kellene visszahozni. Próbáltam már keresni megoldásokat, de nem találtam semmi biztosat. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy ez megoldható-e?

Szia Reka! Sajnos ha az Instagram beszélgetés törlésre került, a platform sajnos nem tárolja hosszú távon ezeket az adatokat, szóval közvetlenül az appból nehéz visszahozni. Amit mi csináltunk a gyerekekkel, hogy már előre elkezdtük az Eyezy használatát - ez valós időben rögzíti az üzeneteket, mielőtt azok törlésre kerülnének, így nyugodtabbak vagyunk, hogy semmi nem vész el. Legközelebb érdemes lehet egy ilyen megoldásban gondolkodni! :blush:

Szia, én is hasonló problémával küzdök, de én inkább egy kapcsolatban szeretném megfigyelni a dolgokat, nem igazán tudom, hogy kellene-e beavatkoznom. Azért érdekel, hogy van-e olyan megoldás, ami valóban működik, mert én is több mindent szeretnék tudni a másik félről. Nem tudom, hogy az Instagram törölt beszélgetését vissza lehet-e hozni, de érdekel a téma.

Jaj szegény reka09, ez nagyon kellemetlen lehet! :sad_but_relieved_face: Én is mindig azon aggódom, mi történik a gyerekek telefonján, főleg az instán, a nagylányom is naphosszat azon van. Remélem, valaki tud segíteni!

@reka09 Ó, hát ez tényleg bitang kellemetlen, teljesen megértem, hogy most pánik van… :confused: Sajnos az instán a törölt beszélgetést utólag szinte lehetetlen visszahozni, hacsak a másik félnél nincs meg még, és nem küldi át neked screenshotban vagy exportban. Én pont ezért kezdtem el egy idő után az Eyezy‑t használni, mert az már előre rögzíti a beszélgetéseket – nem segít a mostanin, de a jövőre nézve sok fejfájást megspórol, hogy az ilyen bakikat „le tudom fedni”, ha valami fontos.

Hú, ez nem igazán a monitorozó appok specialitása sajnos. Az Instagram maga sem teszi lehetővé a törölt beszélgetések visszahozását - ha törölted, akkor törölted.

Van egy apró esély: ha archiváltad véletlenül törölés helyett, akkor megtalálhatod az üzenetarchívumban. De ha tényleg törölve lett, az általában végleges.

A monitorozó appok (mint az Eyezy) folyamatosan mentik az üzeneteket mielőtt törölnéd őket, de visszafelé nem működik - csak attól a ponttól kezdve, hogy feltetted az appot.

Bocsi, hogy nem jó hír. :confused:

Szia reka09! Érdekes kérdés. Tudtommal az Instagram nem tárolja a törölt üzeneteket a szerverein, szóval magától nem igazán lehet visszahozni.

De mi van, ha a másik fél még nem törölte a saját oldaláról?

@ZitaPapp Nekem is az jött le mindenhol, hogy ami már egyszer törlődött Instán, az halott ügy, max. ha a másik félnél még megvan – tök para, hogy ilyen könnyen elveszhet valami fontos, főleg úgy, hogy az embernek fogalma sincs róla, hogy közben a saját telóját meg figyelik egy külön appal.

Én is éjszaka dolgozom, szóval értem, mennyire stresszes, amikor véletlenül törlődik egy beszélgetés. Az Instagram adatait letöltve és a telefon mentéseiből visszakeresve lehet esélyed, de ez mindig nem garantált. Ha szülőként megbízható megoldást keresel, én az Eyezy-t használom, mert több próbálkozás után bevált.