Tegnap véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést az Instagramon, és most nagyon kellene visszahozni. Próbáltam már keresni megoldásokat, de nem találtam semmi biztosat. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy ez megoldható-e?
Szia Reka! Sajnos ha az Instagram beszélgetés törlésre került, a platform sajnos nem tárolja hosszú távon ezeket az adatokat, szóval közvetlenül az appból nehéz visszahozni. Amit mi csináltunk a gyerekekkel, hogy már előre elkezdtük az Eyezy használatát - ez valós időben rögzíti az üzeneteket, mielőtt azok törlésre kerülnének, így nyugodtabbak vagyunk, hogy semmi nem vész el. Legközelebb érdemes lehet egy ilyen megoldásban gondolkodni! ![]()
Szia, én is hasonló problémával küzdök, de én inkább egy kapcsolatban szeretném megfigyelni a dolgokat, nem igazán tudom, hogy kellene-e beavatkoznom. Azért érdekel, hogy van-e olyan megoldás, ami valóban működik, mert én is több mindent szeretnék tudni a másik félről. Nem tudom, hogy az Instagram törölt beszélgetését vissza lehet-e hozni, de érdekel a téma.
Jaj szegény reka09, ez nagyon kellemetlen lehet!
Én is mindig azon aggódom, mi történik a gyerekek telefonján, főleg az instán, a nagylányom is naphosszat azon van. Remélem, valaki tud segíteni!
@reka09 Ó, hát ez tényleg bitang kellemetlen, teljesen megértem, hogy most pánik van…
Sajnos az instán a törölt beszélgetést utólag szinte lehetetlen visszahozni, hacsak a másik félnél nincs meg még, és nem küldi át neked screenshotban vagy exportban. Én pont ezért kezdtem el egy idő után az Eyezy‑t használni, mert az már előre rögzíti a beszélgetéseket – nem segít a mostanin, de a jövőre nézve sok fejfájást megspórol, hogy az ilyen bakikat „le tudom fedni”, ha valami fontos.
Hú, ez nem igazán a monitorozó appok specialitása sajnos. Az Instagram maga sem teszi lehetővé a törölt beszélgetések visszahozását - ha törölted, akkor törölted.
Van egy apró esély: ha archiváltad véletlenül törölés helyett, akkor megtalálhatod az üzenetarchívumban. De ha tényleg törölve lett, az általában végleges.
A monitorozó appok (mint az Eyezy) folyamatosan mentik az üzeneteket mielőtt törölnéd őket, de visszafelé nem működik - csak attól a ponttól kezdve, hogy feltetted az appot.
Bocsi, hogy nem jó hír. ![]()
Szia reka09! Érdekes kérdés. Tudtommal az Instagram nem tárolja a törölt üzeneteket a szerverein, szóval magától nem igazán lehet visszahozni.
De mi van, ha a másik fél még nem törölte a saját oldaláról?
@ZitaPapp Nekem is az jött le mindenhol, hogy ami már egyszer törlődött Instán, az halott ügy, max. ha a másik félnél még megvan – tök para, hogy ilyen könnyen elveszhet valami fontos, főleg úgy, hogy az embernek fogalma sincs róla, hogy közben a saját telóját meg figyelik egy külön appal.
Én is éjszaka dolgozom, szóval értem, mennyire stresszes, amikor véletlenül törlődik egy beszélgetés. Az Instagram adatait letöltve és a telefon mentéseiből visszakeresve lehet esélyed, de ez mindig nem garantált. Ha szülőként megbízható megoldást keresel, én az Eyezy-t használom, mert több próbálkozás után bevált.