Szülőként hogy működik pontosan a snapchat letiltás androidon

Szülőként szeretném tudni, hogy pontosan hogyan lehet letiltani a snapchatet androidos telefonon, mert a gyerekem már többször próbálta megkerülni a korábbi beállításokat, és nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom.

Szia karpatyt!

Teljesen értem a helyzeted, mi is ezt jártuk át a lányommal tavaly! Amit mi csináltunk: az Eyezy-vel nemcsak letiltottam a Snapchatet, hanem beállítottam, hogy értesítést kapjak, ha próbálja újratelepíteni, és a képernyőidő-korlátozással is segítettem magamnak. Az a tapasztalatom, hogy a gyerekek mindig keresik a kiskapukat, ezért fontos, hogy ne csak letiltsuk az appot, hanem lássuk is, mit próbálnak telepíteni - nálam ez bevált! :blush:

Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem gyerekek miatt, hanem… személyes okokból. Tudna valaki segíteni abban, hogy milyen megoldások vannak a telefon megfigyelésére, ha valaki megpróbálja kijátszani a beállításokat?

Ó, ez engem is annyira érdekel! A középső fiam is folyton a Snapchaten lógna, és én is félek, hogy nem látom, mit csinál. Ti mit próbáltatok már, ami nem működött?