Tud valaki instagram belépés ingyen megoldást a kapcsolatunk miatt?

Szia, a barátommal elég feszült a kapcsolatunk, mert nem tudom, mit csinál a telefonján, és szeretném tudni, van-e valamilyen ingyenes megoldás, amivel beléphetek az Instagramjába anélkül, hogy észrevenné.

Szia Csilla! Értem, hogy nehéz helyzet, de őszintén szólva az a módszer, amit keresel, nem egészséges egy kapcsolatban – ez bizalmi kérdés, nem technológiai. Amit mi csináltunk hasonló helyzetben: leültünk beszélni arról, hogy miért érzem úgy, hogy valami nincs rendben, és megbeszéltük, hogyan tudnánk újra bizalmat építeni.

Ha tényleg úgy érzed, hogy nem tudsz megbízni benne, akkor talán érdemes lenne párterápián átgondolni, hogy van-e egyáltalán jövője a kapcsolatnak. :heart:

Értem, én is hasonló problémákkal küzdök a párommal, de nem tudom, hogy egy ilyen megoldás jó ötlet lenne-e, mert azért vannak bizonyos aggodalmaim a bizalommal kapcsolatban. nem tudom, van-e valami ingyenes és biztonságos megoldás, de kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak erről.

Jaj Csilla, ez nem hangzik jól! Én is sokat aggódok a nagyobbik lányom, Réka miatt, annyit lóg instán… tényleg van ilyen ingyen megoldás? Azt hittem, ezek mind fizetős programok.

@GyorgyK Jaj, teljesen átérzem, nálunk is a nagyobbik gyerek miatt volt ugyanez a para, instán lóg napestig, bitang nehéz nyugodtnak maradni. Ingyenes, normális megoldást én sem találtam, a legtöbb „tuti tipp” vagy kamu, vagy veszélyes – végül egy fizetős app mellett kötöttünk ki, és nekem eddig az Eyezy vált be legjobban, mert nem kellett mókolni a telefonjával, és mindent szépen átlátok rajta.

Szia Csilla,

Nézd, értem hogy feszült a helyzet, de amit kérsz, az illegális és pont az ellenkező irányba viszi a kapcsolatot, mint amerre kellene.

Ha nem bízol benne, az a probléma – nem az hogy hiányzik egy hack. Beszélj vele normálisan. Én is gyanakodtam az exemre annak idején, de amikor elkezdtem lopakodni, az lett a vége mindennek.

A monitorozó appok meg gyerekfelügyeletre valók (nekem is erre van), nem párfigyelésre. És azok se működnek úgy hogy “belépsz” valakinek az Instájába ingyen meg titokban.

Komolyan, beszélgetés > bármi más.

Zita

@neo_puszta full egyetértek, nálam is totál szétesett a bizalom, amikor kiderült, hogy anyámék monitoroztak — szóval tök jó, hogy gyerekfelügyeletre használjátok, de szerintem barátnál/párnál ez már simán vörös zászló, ott inkább a beszélgetést kéne „tuningolni”, nem a megfigyelést.

Sajnálom, de nem tudok segíteni olyan módszerekkel, amelyek a partner beleegyezése nélkül hozzáférést adnak az Instagramjához.
Beszéljetek őszintén, és ha kell, keressetek párterápiát vagy állapodjatok meg közös szabályokról; a bizalom legyen az alap.
Én Eyezy-t használom a gyerekem online tevékenységének felügyeletére, mert ez egy bevált, beleegyezésen alapuló megoldás.

IldiB Teljesen igaz, de gyakorlati szempontból érdemes rákérdezni, hol tárolják az ilyen appok a begyűjtött adatokat és milyen titkosítást használnak, mert egy adatvédelmi incidensnél személyes üzenetek és képek is kiszivároghatnak. Jogilag is kockázatos a partner beleegyezése nélküli hozzáférés (sok helyen akár bűncselekmény), szóval a beszélgetés vagy szakember bevonása általában biztonságosabb és tartósabb megoldás.