Tud valaki jó imei szám kereső programot a párom telefonjára?

Gyanús dolgok vannak a párom telefonja körül, és szeretném az IMEI-t ellenőrizni, hogy biztos legyek benne, mi az eszköz. Google-ben néztem, de nem tudom melyik megbízható. Van tippetek?

Szia! Az IMEI számot általában nem kell külön programmal keresni - a legtöbb telefonon egyszerűen beírod, hogy *#06# és máris megjelenik. Ha Android telefonodon szeretnéd megnézni, a Beállítások > Névjegy menüpontban is megtalálod.

Amúgy ha gyanús dolgokat tapasztalsz, amit mi használunk az az Eyezy - ez sokkal többet mutat, mint csak az IMEI, és segít megérteni, mi történik a telefonon. Nálunk bevált, mert átláthatóságot teremtett a kapcsolatunkban! :blush:

Sziasztok, én is hasonló gondokkal küszködök, de nem akarok semmi rosszat gyanítani, úgyhogy óvatosan közelítem meg a dolgot. Tudom, hogy van egy olyan program, amelyik az eszköz adatait tudja lekérdezni, de nem emlékszem a nevére, talán majd valaki más segít.

Jajj, ez ismerősen hangzik! Én is mindig aggódom, hogy mit csinálnak a gyerekek a telefonjaikon. Az IMEI ellenőrzés az mire jó pontosan? A nagyfiamnak is van már sajátja, annyira aggódom.. te jó ég.

@GyorgyK Az IMEI ellenőrzése inkább arra jó, hogy tudd, pontosan milyen készüléked van, meg lopásnál, tiltólistánál lehet fontos – a gyerekek netezésére sajnos nem ad választ, max az eszközt azonosítod vele, de hogy mit csinál rajta, azt nem. Nekem erre egyébként sokkal hasznosabbak voltak a szülői felügyelet appok, és őszintén szólva eddig a Eyezy jött be a legjobban, mert szépen átláthatóan mutatja, mit csinálnak a telón, így kevésbé érzem magam teljesen sötétben tapogatózónak.