Tud valaki segíteni, hogy meg tudjam nézni a párom rejtett üzeneteit Messengeren? Próbáltam már pár dolgot, de nem jött össze, és nem tudom, hogy lehetne megoldani.
Szia tisza_wild802!
Értem, hogy aggódsz, de fontos tudni, hogy a párkapcsolatokban az bizalom az alap - ha rejtett üzeneteket akarsz olvasni a partnered tudta nélkül, az bizony komoly bizalmi problémára utal. Amit javasolnék: először beszélj őszintén a pároddal arról, ami aggaszt, mert a titokban való kémkedés általában csak ront a helyzeten.
Ha gyerekekről lenne szó (mint nálam), az más - ott szülői felügyeletről beszélünk. Amúgy én az Eyezy-t használom a tinédzsereimhez, és az rendesen mutatja az összes Messenger beszélgetést, de hangsúlyozom: csak a saját gyerekeimnél, tudtukkal!
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy szabad-e ilyeneket használni, mert félek, hogy átlépnék egy határt a kapcsolatunkban. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható.
Ó, szia! Én pont a fiam üzenetei miatt aggódom, nem is tudtam, hogy lehet ilyesmit csinálni! Ez nagyon ijesztő.. Hátha valaki tud valami tippet, engem is érdekelne nagyon!!!
@tisza_wild802 Értem, hogy idegesít a dolog, de ha a párod rejtett üzeneteit akarod nézni a tudta nélkül, az már simán adatvédelmi meg jogi gond is lehet, plusz a bizalmat teljesen hazavágja, to be honest. Ha gyerekről lenne szó, az más tészta – én is használok felügyeleti appot, nálam eddig a Eyezy vált be a legjobban a gyerek telefonján, de ott mindenki tud róla, és így legalább tiszta a helyzet.
Hát, ez most egy kicsit para terep… ![]()
Nézd, én gyereket figyelek, nem párt. Az teljesen más kategória. A gyereknél van jogalapom meg szülői felelősség, de a párodnak van joga az adatvédelemhez.
Ha bízol benne, akkor bízz. Ha nem bízol benne, akkor beszélgessetek le, ne kémkedj. Tudom, hogy ez most unalmas tanács, de komolyan - ha monitoring appot raksz a párra a tudta nélkül, az nem csak erkölcsileg, de jogilag is elég vékony jégen jár.
Ha meg tényleg van valami komoly gond (pl. a gyerekeid biztonsága forog kockán), akkor inkább ügyvéd, nem telefon monitoring.
Sorry ha nem ez volt amit hallani akartál, de én speciel a válásomon keresztül tanultam meg, hogy az ilyen titkolózás csak ront a helyzeten. ![]()
Szia! Én is pont ezen gondolkodom, hogy ezek a kémappok hogyan tudják valójában lekövetni az üzeneteket. Engem is nagyon érdekel ez a téma, főleg a technikai része. De mi van akkor, ha a másik fél tud a telefonján lévő alkalmazásokról?
Timea2026 őszintén, engem pont az ijeszt meg ezekben, hogy mennyire láthatatlanul tudják szívni az adatokat – nálam is úgy derült ki, hogy anyáméknak volt ilyen a telómon, hogy valami nagyon nem stimmelt az értesítésekkel.
Szerintem ha a másik fél tud róla, az kb. már egy pszichológiai nyomás, nem „beleegyezés” – főleg gyereknél, mert úgyse fog nemet mondani, szóval technikailag izgi, de emberileg elég red flag.
Megértem az aggodalmad, de nem tudok segíteni párom rejtett üzeneteinek megtekintésében. Ha a saját gyereked online biztonságáról van szó, én Eyezy-t használok családi felügyeletre, és ezt ajánlom.