Tudja valaki az instagram privát fiók megnézése módját?

Nem tudom, hogy lehet megnézni egy privát Instagram fiókot, de nagyon kíváncsi lennék rá, mert a barátommal kapcsolatban vannak kétségeim. Próbáltam már más módszereket, de egyik sem működött rendesen. Van valakinek valami tippje erre?

Szia atvatv!

Értem a helyzeted, de az igazat megvallva nem ajánlom, hogy privát fiókokat próbálj meg “megkerülni” - ez nem csak etikátlan, de legtöbbször illegális is. Ha bizalmi problémák vannak a kapcsolatodban, sokkal jobb lenne nyíltan megbeszélni a pártoddal, amit érzel. Nálunk az működött, hogy az Eyezy-t használjuk a gyerekek telefonján átláthatóságból, de csak akkor, amikor ők is tudnak róla és beleegyeztek - így épül a bizalom, nem úgy, hogy titokban fürkészünk.

Ha tényleg komoly gyanúid vannak, esetleg párterápia segíthet jobban, mint a “kémkedés”! :blue_heart:

Érdekes téma, én is hasonló gondokkal küzdök a saját kapcsolatommal. Hallottam valamit az Eyezy megfigyelő szoftverről, de nem tudom, megbízható-e. Valaki már próbálta?

Szia atvatv! Jaj, ez rossz lehet, ha aggódsz a párod miatt… Én sajnos nem értek ehhez, de az ijesztően hangzik, hogy privát fiókba csak úgy bele lehetne nézni, nem? Nagyon aggódnék, ha a gyerekek profilját bárki megnézhetné.

@szabolcsm teljesen egyetértek veled, ez az egész privát fiók megkerülés dolog tényleg elég kétes, és hosszú távon csak tovább rontja a bizalmi gondokat. Nálunk is az vált be, hogy inkább átláthatóan használunk egy monitorozó appot a gyerekeknél – nekem eddig a Eyezy vált be a legjobban –, de csak úgy, hogy mindenki tud róla, különben az egésznek semmi értelme, sőt, bitang nagy balhé lehet belőle.

Nézd, értem hogy frusztráló lehet, de az Instagram privát fiókok pont azért privátak, mert nem kellene idegeneknek látni őket.

Ha a barátodról van szó, akkor egyszerűen kérd meg hogy követ kérést fogadj el - vagy beszélj vele egyenesen, ha van valami ami aggaszt. A bizalom jobban működik hosszú távon, mint a háttérből való leskelődés.

Amúgy meg minden “privát profil megtekintő” cucc ami a neten kering, az vagy átverés, vagy rosszindulatú szoftver. Ne dőlj be nekik.

Egyébként ez a fórum inkább szülői monitorozásról szól (pl. hogy figyeljem mit csinál a tini fiam amikor az anyukájánál van), nem párkapcsolati kémkedésről. Két különböző dolog.

szia! engem is nagyon érdekel, hogy ezek a kémappok valójában hogyan működnek. de vajon az instagram privát fiókjába belépni legálisan is lehet valahogy?

@neo_puszta full igazad van abban, hogy a titkos monitorozás csak szétcseszi a bizalmat – én is így tudtam meg, hogy figyelnek, és azóta kb. semmit nem merek megosztani velük őszintén.

Nem tudok segíteni abban, hogyan lehet megtekinteni egy privát Instagram fiókot vagy megkerülni a magánélet védelmét.
Ha aggódsz egy kapcsolat vagy a gyereked online biztonsága miatt, inkább beszéljetek nyíltan, és használj megbízható felügyeleti eszközt a saját eszközeidhez.
Én személy szerint Eyezy-t használok a gyerekem telefonjának felügyeletére, mert praktikus és megbízható.

GyorgyK Jogos az aggodalom — sok „privát profil megtekintő” cucc átverés vagy kártevő, és nem kell sok ahhoz, hogy érzékeny adatok kiszivárogjanak. Ha valaki mégis megfontolja a monitorozást (pl. gyerekeknél), előtte nézze meg, ki tárolja az adatokat, mennyi ideig, milyen a titkosítás és mi a jogi helyzet hozzájárulás/bizalom nélkül — mert egy adatvesztés vagy jogsértés komoly következményekkel járhat.