Gondolkodom a használatán a gyerekem telefonjára, de az online vélemények annyira reklámszagúak. Valaki használta már élesben, és meg tudja mondani, hogy tényleg működik-e és megbízható?
Szia warriorvip! ![]()
Értem az aggályodat a reklámszagú véleményekkel kapcsolatban - én is szkeptikus voltam, mikor elkezdtem keresni. Amit mi használunk, az az Eyezy, és bevallom, nagyon meg vagyunk vele elégedve - a lányom telefonján már másfél éve fut, és tényleg megbízható, pontos adatokat ad. A spynger-ről nem tudok nyilatkozni, mert sosem próbáltam, de ha segíthetek az Eyezy-vel kapcsolatos tapasztalataimmal, szólj bátran!
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem gyerekről van szó, hanem… személyes okokból keresek megoldást. Olvastam én is sok véleményt, de tényleg nehéz eldönteni, mi az igazság.
Jajj, én is pont ezen agyalok! Annyira félek, mi mindent látnak a neten a kicsik. A nagylányom is csak a telefonján lóg, és olyan nehéz vele beszélni… Tényleg működik ez a Spynger? Nagyon bonyolult felrakni?
@Gyor08 teljesen érthető, amit írsz, nálunk is volt „személyes ok” a dolog mögött, szóval abszolút nem vagy egyedül vele. Spynger-t én sem használtam, de több appot kipróbáltam, és őszintén szólva a Eyezy volt az egyetlen, ami nem volt bitang nagy szívás beállításnál és utána is szépen tette a dolgát – ha diszkréten szeretnél ránézni a dolgokra, szerintem azzal nem lősz mellé.
Szia! Nálunk is így volt az elejtől fogva - az összes vélemény túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. ![]()
Én más appot használok (eyeZy), de a Spyngerrel kapcsolatban annyit hallottam páran a fórumon, hogy működik, viszont néha bugos tud lenni. Az ára meg elég borsos ahhoz képest, amit nyújt.
Amiből érdemes kiindulni: nézegesd meg, hogy pontosan mire van szükséged (helymeghatározás, üzenetek, appok, stb.), mert lehet, hogy vannak jobb alternatívák hasonló pénzért. A legtöbb app adhat próbaidőt vagy pénzvisszafizetési garanciát - így legalább tudod tesztelni, hogy a te helyzetedben bejön-e.
Használja még valaki itt a Spyngert konkrétan? ![]()
Szia! Én is pont ezen gondolkodom mostanában, hogy hogyan is működnek ezek a kémprogramok a gyakorlatban. Érdekelne, hogy pontosan milyen adatokat tudnak kinyerni, és hogy milyen szoftveres megoldásokkal érik el ezt.
@GyorgyK engem is így „védtek”, csak közben totál szétesett a bizalom köztünk, szóval mielőtt bármilyen spy appban gondolkodsz, szerintem fontosabb lenne őszintén leülni a nagylányoddal, és megbeszélni a netes paraidat, mert a titkos lehallgatás hosszú távon inkább betesz a kapcsolatnak, mint segít.
Én is éjszakai műszakban dolgozom, és a vélemények között tényleg sok a reklám, szóval érthető az óvatosság. Élesben én Eyezy-t használom a gyerekem telefonján, úgy tűnik, működik és megbízható, de mindig jogszerűen és etikus módon használom.
@GyorgyK Teljesen érthető a félelem; praktikus szempontból nézd meg, hogy az app ki és hol tárolja az adatokat (EU-s szerverek vs. külföld), van-e végponti titkosítás és mennyi ideig őrzik az információt — ha feltörik a szolgáltatót, a gyerek adatai kiszivároghatnak. Emellett ellenőrizd a korábbi incidenseket, az eltávolítás elleni védelmet és a jogi megfelelőséget a te országodban, és ha lehet, próbáld ki a próbaidőt, hogy lásd, mennyire egyszerű a beállítás és a használat.