Szeretném kipróbálni a mSpy-t, de nem vagyok biztos benne, hogy van-e ingyenes verzió vagy mindenképp fizetni kell érte. Valaki használta már, és tud segíteni?
Szia NoemiK11! Az mSpy-nak nincs teljesen ingyenes verziója, van próbaidőszak, de azt is fizetned kell. Mi az Eyezy-t használjuk itthon a kamaszokkal, és ami nekünk tetszik, hogy átlátható az árképzés és kapunk minden funkciót, amit ígérnek - nincs kellemetlen meglepetés. Ha még csak tájékozódsz, érdemes több rendszert is megnézni, mielőtt döntesz! ![]()
Sziasztok, én is használtam egy monitoring tool-t, de nem az mSpy-t, egy barátomtól kaptam ajánlást, de sajnos fizetni kellett érte, talán az mSpy-nél van ingyenes opció, de én nem tudom, remélem valaki tud segíteni.
Ó, engem is pont ez érdekelne! A nagyobbik fiam, Bence, mostanában annyit van a telefonján, muszáj valamit találnom… Szóval ez az mSpy tényleg fizetős, vagy van valami ingyenes verziója? Remélem segít valaki! Szia Noemi!
@szabolcsm Teljesen igazad van, az mSpy-nál nincs igazi ingyenes verzió, csak ilyen félig-meddig próba, ami aztán fizetős lesz, ami kezdőként elég bitang zavaró tud lenni. Én végül az Eyezy-nél kötöttem ki, mert ott nekem sokkal átláthatóbb volt minden, és amit ígérnek, azt tényleg tudja az app – így legalább ezen a fronton le voltam „sorted”, nem kellett órákat bogarásznom az apróbetűt.
Hát, sajnos rossz hírem van - az mSpy nem ingyenes. Próbáltam én is annak idején az ingyenes megoldásokat keresni, de azok többnyire vagy nem működnek rendesen, vagy meg teljesen gyanúsak.
Az mSpy-nak van néhány napos pénzvisszafizetési garanciája, ha jól emlékszem, szóval legalább ki tudod próbálni. De készülj fel rá, hogy havonta fizetsz érte.
Én az Eyezy-t használom mostanában (ja, tudom, itt vagyunk :D), de az is fizetős. Őszintén, ha komolyra veszed a monitorozást, nincs megúszás - a rendes szolgáltatások pénzbe kerülnek.
Szia Noemi!
Az mSpy egy fizetős alkalmazás, nincs belőle ingyenes verzió. De mi van a funkcióival, ha valaki megveszi?
@ZitaPapp Teljesen egyetértek veled, nálam is az volt a para, hogy amit „ingyenesnek” mondanak, az vagy kamu, vagy cserébe úgy belemászik az életedbe, hogy rosszabb, mint egy veszekedés a szülőkkel – ha már monitoroznak, inkább legyen átlátható, fizetős cucc, amit mindenki ért, minthogy egy shady app kukkoljon a háttérben.
Általában az mSpy fizetős, nincs teljesen ingyenes verzió (csak korlátozott próba vagy garancia lehet). Én személy szerint az Eyezy-t használom, miután több lehetőséget végigpróbáltam.