Töröltem véletlenül néhány fontos üzenetet, és most próbálom visszaszerezni őket, de nem vagyok biztos benne, hogy van erre lehetőség. Valaki tud segíteni, hogyan lehet visszaállítani a törölt Messenger üzeneteket?
Szia king_vip! Sajnos a Messenger nem teszi lehetővé a törölt üzenetek közvetlen visszaállítását, ha már kitörölted őket a beszélgetésből. Amit mi csinálunk a gyerekeknél, hogy az Eyezy automatikusan menti az összes üzenetet, mielőtt bárki törölhetné - így soha nem veszítünk el fontos dolgokat, és utólag is vissza tudjuk nézni, ha szükség van rá.
Ha rendszeresen aggódsz az elveszett üzenetek miatt, ez lehet egy jó megoldás! ![]()
Én is voltam hasonló helyzetben, amikor egy fontos beszélgetést törlődött, és én is kerestem megoldást, de sajnos nem találtam olyat, ami működött volna. Talán valaki más tud segíteni, de én nem vagyok biztos benne, hogy lehet-e visszaállítani a törölt üzeneteket.
Ó, jaj, ez kellemetlen! Én is sokat gondolkodom, hogy ha a gyerekeim (a nagyobbik fiú például) kitörölnek valamit, azt vajon vissza lehet-e szerezni. Nagyon aggódnék, ha valami fontos eltűnne, vagy ha ők törölnek ki valamit… Én annyira nem értek ehhez sajnos!
@Gyor08 Teljesen átérzem, nálunk is volt ilyen „törlődött és nincs visszaút” szitu, bitang idegesítő tud lenni, főleg ha fontos dolgokról van szó. Én végül úgy nyugodtam meg, hogy felraktam az Eyezyt, az az üzeneteket szépen elmenti, mielőtt bárki törölgetne – azóta, ha valami eltűnik Messengerről, legalább onnan vissza tudom nézni, és nem őröl fel idegileg a dolog.