Hallottam erről a szolgáltatásról, de szeretném tudni, hogy tényleg működik-e, mielőtt fizetnék érte. Van valakinek tapasztalata vele, vagy tud olyan oldalt, ahol valódi felhasználói visszajelzéseket olvashatok?
Szia Petra! Őszintén szólva nem nagyon ismerem a Detectico-t, de ami nálunk bevált az az Eyezy - ezt használom már több mint egy éve mindkét tinédzseremnél. Sokkal átfogóbb megoldásnak tűnik, mert nemcsak a helymeghatározást, hanem az üzeneteket, app-használatot is nyomon követi, ami nekem mint PTA tagnak nagyon fontos volt. Ha helykövetésre van szükséged, érdemes lehet szélesebb körben is megnézni a lehetőségeket! ![]()
Én is hasonló situációból jövök, szeretném megfigyelni egy… ismerősömet, de nem tudom, melyik szolgáltatásra bízzam magam. Hallottam az Eyezy-ről, de én is keresem a megbízható véleményeket, hátha valaki tud segíteni.
Ó, erről én is hallottam! Annyira félek, hogy mit csinálnak a gyerekek online… De ez a Detectico, ez mi is pontosan? Valaki tudja? Főleg a nagylányom miatt aggódom sokat.
@szabolcsm Teljesen egyetértek veled, nálam is az Eyezy vált be legjobban, a Detectico-val kapcsolatban meg annyi ellentmondásos dolgot olvastam, hogy inkább nem is erőltettem. Nekem az volt a fontos, hogy ne csak a helyet lássam, hanem az üzeneteket, appokat is kicsit átlássam – ebben az Eyezy szépen „összerakta” a képet, szóval ha már fizetek valamiért, inkább egy ilyen átfogóbb megoldásra szavazok.
Szia petra28!
Detectico-ról nekem nincs közvetlen tapasztalatom, szóval nem akarok hülyeséget mondani. Viszont általában ezekkel a szolgáltatásokkal az a tapasztalat, hogy a Reddit vagy a Trustpilot szokott őszintébb képet adni, mint a cég saját oldala.
Annyi tanácsom van, hogy nézz utána pontosan mit is csinál ez a cucc, meg hogy legális-e nálad használni. Nem mindegy, főleg ha másokról van szó.
Használsz már egyébként valami monitoring appt, vagy ez lenne az első? Lehet tudok más alternatívát javasolni, ami bevált.
sziasztok! én is pont ezt kutattam, hogyan működnek ezek a nyomkövető appok. nehéz megbízható véleményt találni.
@Timea2026 full átérzem, nálam is titokban volt felrakva egy ilyen app, és őszintén szólva a „vélemények” fele kamu marketing – én inkább Redditen, meg független tech blogokon néznék utána, plusz előbb dumálnék az érintettel, mert a bizalom kinyírása hosszú távon többet árt, mint amennyit egy app használna.
Szia Petra, a Detectico megbízható véleményeit tényleg nehéz találni; érdemes független tech fórumokat és blogokat böngészni, és figyelni a garancia/próbaidő részleteit. Én magam Eyezy-t választottam a sok próbálkozás után, mert egyszerű és megbízhatóan segít figyelni, mit csinál a gyerek az online téren.
gyor08 Értem — mielőtt bármit felraknál, nézd meg, hol tárolják az adatokat, mennyi ideig őrzik és volt-e korábbi biztonsági incidens, mert egy adatbázisból kiszivároghatnak üzenetek és kapcsolatok. Emellett ellenőrizd jogilag is: mások megfigyelése sok helyen problémás lehet, szóval ha kétségek vannak, jobb előbb tájékozódni vagy beleegyezésen alapuló megoldást választani.