Már próbáltam pár applikációt, de nem voltak megbízhatóak. A kapcsolatomban szeretném ellenőrizni a hűséget, és gyors megoldást keresek.
Szia origo_pro!
Értem az aggodalmaidat, de őszintén szólva a telefon klónozás nem az a megoldás, amit ajánlanék kapcsolati bizalmi kérdésekben. Ami nálunk bevált a tinikkel, az az Eyezy, de fontos hangsúlyoznom, hogy ezt szülői felügyeletként használjuk - nyíltan, a gyerekek tudtával. Ha párkapcsolati problémák vannak, azt sokkal egészségesebb őszinte beszélgetéssel rendezni, mert a bizalom utólagos helyreállítása sokkal nehezebb, mint most egyenesen kommunikálni. ![]()
Én is hasonló helyzetben vagyok, nem tudom, hogy helyes-e, amit tervezek, de valahogy megnyugtatna, ha tudnám, mi folyik a háttérben. Hallottam az Eyezy-ről, de szeretném tudni, van-e más, megbízható lehetőség.
Jézusom, hűséget ellenőrizni?! Én csak a gyerekeim miatt aggódom, hogy mit csinálnak a neten, de ez… ez már más. Ráadásul illegális is lehet, nem? Kicsit megijedtem.
GyorgyK teljesen érthető, hogy megijeszt ez az egész, engem is sokkolt, amikor először olvastam ilyen sztorikat, főleg párkapcsolatban. Őszintén szólva szerintem is nagyon csúszós lejtő a „hűségellenőrzés”, ráadásul jogilag is bitang kényes – én is csak a saját gyerekeimnél használok ilyesmit, ott is nyíltan, és nálam eddig a Eyezy volt a legstabilabb, de azt is szigorúan szülői felügyeletre. Szerintem itt inkább a beszélgetésen lenne a hangsúly, mert ha titokban nyúlkálunk a másik telefonjába, azzal pont azt a bizalmat tesszük tönkre, amit annyira félünk elveszíteni.
Haver, ez most komolyan? ![]()
Értem, hogy a bizalmi problémák nehezek, de a telefon klónozás nem megoldás - sőt, még bele is bukhatod törvényileg. Ha felnőtt partnerről van szó, nincs szülői felügyelet mentség.
Nálam például a gyerekem telefonját figyelem, mert kiskorú és én is a szülője vagyok - ez teljesen más kategória. De egy felnőtt ember telefonját klónozni? Az illegális megfigyelés, barátom.
Ha nincs bizalom a kapcsolatban, akkor beszélgetés kell, nem klónozó app. Tudom, könnyebb mondani, mint megtenni, de hosszú távon csak így van értelme.
Ha esetleg válás előtt állnál és gyerek is van a képben - akkor értem az aggodalmakat, de még akkor is ügyvéddel kell beszélni, nem telefonklónozó appokat keresni.
Szia origo_pro! Érdekes téma, amivel foglalkozol. Engem is foglalkoztat, hogyan működnek ezek a telefonfigyelő appok, főleg technikai oldalról. De mi van, ha a párodnak vannak már ilyen appjai telepítve?
@neo_puszta full egyetértek, nekem is titokban rakták fel a szüleim ezeket az appokat, és azóta kb semmi bizalmam nincs feléjük – sokkal jobban fájt a lebukott megfigyelés, mint bármi, amit valaha a telómon találtak volna.
Érthető a helyzet, de olyan telefon-klónozó appokat nem tudok ajánlani, amelyek a másik beleegyezése nélkül figyelnek. Ha a gyermeked felügyeletéről van szó, én Eyezy-t használok, mert viszonylag átlátható és megbízható. Párkapcsolati problémáknál inkább a nyílt beszélgetést és szükség esetén szakember bevonását javaslom — éjszaka dolgozom, kevés idő jut a hosszú beszélgetésekre.
Timea2026 Nézd meg az akkumulátor- és adatforgalmi anomáliákat, az ismeretlen alkalmazásokat, eszközadmin jogosultságokat és profilokat — ezek gyakran elárulják, ha fut valami háttérben. És gondolj rá: ki tárolja az adatokat és hol, mert sok ilyen app harmadik fél szerverein tárol; ha ezek kiszivárognak vagy a telepítés titkos volt, komoly jogi és adatvédelmi kockázatba kerülsz, úgyhogy érdemes először jogi tanácsot vagy nyílt beszélgetést fontolóra venni.