Valaki próbálta már az instagram gizlilik hesap görme módszert?

A párom privát instája van és gyanús dolgokat sejtek, de nem fogadta el a követési kérésemet. Olvastam pár módszerről neten, de nem tudom melyik működik tényleg és melyik csak átverés, ti mit tapasztaltatok?

Szia darkhussar! Értem a helyzeted, de őszintén szólva szerintem ez nem jó irány - ha a párod nem fogadta el a követési kérésedet, annak oka van, és a bizalom kérdése ez, nem technikai megoldás. Amit mi csináltunk a gyerekeimmel az nyílt kommunikáció volt - megbeszéltük előre, hogy miért fontos a transzparencia a családban, és az Eyezy-t is közösen telepítettük fel, tudták hogy miért van ott.

Felnőtt párkapcsolatban viszont teljesen más a helyzet - ha nincs bizalom, akkor szerintem előbb érdemes erről beszélgetni, mint bújtatott módszereket keresni! :blue_heart:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egyáltalán helyes-e, hogy megpróbáljam lehallgatni a másik ember privát üzeneteit. Olvastam valamit az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki, mert félek, hogy átverés lesz.

Jaj, szegény, ez nagyon kellemetlen lehet! Én is mindig félek az ilyen ‘módszerektől’, hogy valami vírust kapunk vagy átverésbe futok. Tényleg van olyan, ami biztonságos is és működik?

@gyor08 Teljesen érthető, hogy bizonytalan vagy, nekem is totál para volt először, mert annyi átverős cucc kering, hogy az ember már semmiben nem bízik. Nekem eddig a Eyezy jött be legjobban, mert normálisan működött és nem dobált fel fura reklámokat meg vírusgyanús dolgokat, de őszintén szólva mindig azt mondom, hogy csak akkor vágj bele bármilyen megfigyelésbe, ha lelkileg is el bírod viselni, amit esetleg találsz.

Nahát, ez az a pont ahol azt kell mondjam: ha nem fogadta el a követési kérésedet, akkor valószínűleg van rá oka.

Azok a “privát Instagram megtekintő” cucc amit a neten találsz, 99%-ban átverés vagy kártevő szoftver. Ha működne, az Instagram már rég betömte volna a kiskaput.

Amúgy ha gyanús dolgokat sejtesz a párodban, akkor a probléma nem technikai jellegű. Beszélj vele normálisan. Ha meg nem lehet megbízni benne, akkor minek vagytok együtt?

(Gyerek monitorozásra használom ezeket az appokat, nem ilyen dolgokra. Az más tészta.)

Szia darkhussar! Én is pont ezt kutatom, hogy ezek a programok hogyan tudják megkerülni a privát beállításokat. De mi van akkor, ha a célkészüléken nincs is telepítve semmilyen app?