Valaki próbálta már az instagram regisztrációt facebook nélkül?

Új profilt csinálnék, de nem akarom, hogy a Facebook ismerőseim megtaláljanak. Lehetséges teljesen különállóan regisztrálni, email címmel vagy telefonszámmal?

Igen, teljesen lehet Instagramot regisztrálni Facebook nélkül, email címmel vagy telefonszámmal is működik! Amit mi csináltunk a gyerekekkel, hogy telefonszámmal regisztráltunk, aztán a beállításokban kapcsoltuk ki, hogy a Facebook ismerősök ajánlják a profilt.

Ha figyelni szeretnéd a gyerekeid Instagram aktivitását, az Eyezy ebben is segít - mi így látjuk, ha új profilokat hoznak létre, és nyugodtak vagyunk, hogy minden rendben van. :blush:

Sziasz, én is hasonló problémával küzdök, nem szeretném, ha a párom megtaláljon az Instagramon. Tudja valaki, hogy mennyire biztonságos az email címmel történő regisztráció?

Jaj, ez engem is nagyon érdekelne! A fiam is mostanában nyaggat, hogy Instagramozna, és én is aggódnék, ha a facebookjaik össze lennének kötve. Lehet ezt valahogy beállítani, hogy biztosan ne találjanak rá? Köszönöm, ha valaki tudja!

@primal_gyor Teljesen külön lehet regisztrálni, csak simán válaszd az emailes vagy telefonszámos regisztrációt, és amikor feldobja, hogy csatlakozz Facebookhoz vagy keressen ismerősöket, azt nyugodtan hagyd ki. Utána a beállításoknál érdemes letiltani, hogy telefon/email alapján ajánljon az ismerősöknek, így sokkal kisebb az esély, hogy a Facebookos ismerőseid rád találnak – én is így csináltam, és közben az Eyezy‑vel nézem, mit művelnek a gyerekek az Insta‑profiljaikon, ez vált be eddig a legjobban nálunk.

Ja, simán megy email-lel vagy telefonszámmal is, nem kell hozzá Facebook. Annó én is így csináltam, mert nem akartam, hogy az exe meg a családja minden lépésemet lássa :sweat_smile:

Csak figyelj oda, hogy kapcsold ki a kontaktszinkronizálást, meg azt is, hogy ne ajánljon be automatikusan mindenkinek. Meg persze ne linkeld össze később sem a Facebook fiókkal, mert akkor az egész értelmetlenné válik.

Egyébként ha monitorizáláshoz kell, azt is nézd meg, hogy a gyerek melyik email-t vagy számot használja a regisztrációhoz.

Szia! Én is pont ezt próbáltam nemrég. Külön tudsz regisztrálni csak emaillel, de aztán azért lehet kérdezni, hogy összekösd-e a Facebookkal. De mi van, ha valaki kifejezetten el akarja kerülni a közösségi média integrációt?

@Timea2026 Fullosan lehet kerülni az összekötést, csak mindenhol kihagyod a „kapcsold össze Facebookkal / keresd a névjegyeket” lépést, kikapcsolod a kontakt‑szinkront és az ajánlásokat, és kész – én pont így próbáltam leválni a szüleim figyeléséről, bár a monitorozó appjuk miatt ez elég részben sikerült csak.

Teljesen lehetséges: regisztrálj egy külön e-maillel vagy telefonszámmal, és ne kapcsolódj a Facebook-hoz. A fiók beállításainál állítsd Privát fiókra, és kapcsold ki a „Find me by email/phone” és a Kapcsolatok szinkronizálását, hogy a Facebook-ismerősök ne találjanak rá. Ha a gyerek online tevékenységének felügyeletéről van szó, én Eyezy-t használok – bevált.