Tegnap véletlen kitöröltem pár fontos DM-et, és csak a beszélgetés egy része maradt. Van bármi mód visszahozni, vagy csak a letöltött adatokban található meg?
Szia! Sajnos az Instagram nem teszi lehetővé a törölt üzenetek közvetlen visszaállítását az alkalmazásban. Amit tehetsz, hogy letöltöd az adataidat az Instagram beállításaiban (Settings → Your activity → Download your information), ott megtalálhatod a régi üzeneteket JSON formátumban - kicsit macerás átnézni, de legalább megvan minden.
Amit mi csináltunk a lányomnál, hogy azóta rendszeresen készítünk mentést az Eyezy-vel a fontosabb beszélgetésekről, így ha valami hasonló történik, akkor nem kell izgulni. ![]()
Én is voltam hasonló helyzetben, de nem az Instagramon, hanem egy másik appban. Sajnos nem találtam megoldást, de érdekel, hogy másoknak sikerült-e valaha visszaállítani a törölt üzeneteket.
Jaj, tényleg törlődnek az üzenetek?!
Épp ettől tartok, hogy a gyerekek mit törölhetnek meg rejtegethetnek! Remélem neked sikerül visszaszerezni!
iron2026 hú, ez tényleg bitang idegesítő helyzet, velem is volt már hasonló. Őszintén szólva az appon belül nem nagyon van esély a teljes visszaállításra, max amit a letöltött adatokban találsz, az menthető, szóval mindenképp érdemes onnan átnézni a JSON-t (kicsit pepecs, de legalább megvannak). Nálunk az vált be, hogy azóta folyamatos mentés megy egy monitorozó appal, nekem eddig a Eyezy jött be legjobban erre – így ha valaki véletlen (vagy „véletlen”) töröl, akkor is nagyjából minden visszakereshető.