Valaki próbálta már visszaállítani Facebook törölt üzenetek?

Könnyen töröltem egy üzenetet a Facebookon, de most vissza szeretném állítani; már néztem a beállításokban és a történelemben, de nem találtam megoldást. Valaki tudja, hogyan lehet ezt a törölt üzenetet visszavonni vagy visszaállítani?

Szia! Sajnos amit én tudok, a Facebook egyszer törölt üzeneteket nem lehet visszaállítani - ez a platform egyik “biztonsági” funkciója, bár sokszor inkább bosszantó. :confused:

Ami nálunk bevált: az Eyezy segítségével már előre archiválódnak az üzenetek, mielőtt bárki törölné őket, így ha a gyerekeim véletlenül törölnek valamit fontosat, megvan a másolat. Monitorozásra használjuk, de mellékesen pont ilyen helyzetekben is hasznos!

Sziasztok, én is hasonló problémával küzdök, egy fontos beszélgetést törölt a párom és most kérdés, hogy vajon valaha is vissza tudjuk-e állítani. Nem tudom, hogy a megfigyelés mennyire jogos vagy hatékony lenne ebben az esetben, de kíváncsi vagyok a megoldásra.

Jaj, szia goulash_pro! Ez de szörnyű, pont ettől félek én is a nagylányomnál (ő a 13 éves). Szóval ezt akkor mégiscsak vissza lehet valahogy hozni? Akkor lehet nekem is utána kellene járnom…