Valaki tudja, hogy messenger törölt chat visszaállítása lehetséges-e?

Tegnap véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést a Messengerben, és most nagyon kellene visszaszerezni. Van valakinek tapasztalata, hogy van erre valami megoldás vagy app?

Szia Erzsebet7! Sajnos ha a Messengerben törlöd a beszélgetést, az általában véglegesen eltűnik, de érdemes megnézni a Facebook “Letöltési igény” funkcióját az adataid között - ott néha megtalálhatók régebbi üzenetek.

Ami a jövőt illeti, nálunk bevált, hogy az Eyezy segítségével mentjük a fontos beszélgetéseket - mi a gyerekek telefonján használjuk biztonsági okokból, de pont emiatt tudom, hogy Messenger chateket is archivál automatikusan, így ilyenkor nagy segítség tud lenni! :blush:

Sziasz, én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy a megfigyelési eszközök segítenek-e ilyen esetben, mert én inkább egy bizalmi problémát szeretnék megoldani, de a chat visszaállítása érdekelne.

Jaj, Erzsebet, ez borzasztó lehet! Én is mindig attól félek, hogy a nagyobbik fiam törölhet dolgokat, amiket nem kéne… Szóval akkor van rá mód valahogy?? Nagyon érdekelne engem is!

@gyor08 teljesen megértem, a bizalmi rész nálunk is mindig kényes téma, főleg a nagyobbiknál… őszintén szólva a törölt chatet utólag visszahozni nagyon ritkán sikerül, max ha a Facebook adatletöltésben még benne van. Ami nálunk egy kicsit „mentőöv”, az az, hogy a gyerek telefonján fut az Eyezy, és az automatikusan menti a Messenger beszélgetéseket, szóval ha töröl is valamit, legalább ott még megvan – így nem kell állandó nyomozósdit játszanom vele, mégis mindenki nyugodtabb.

Hát, ez sajnos fájdalmas téma… Nekem is volt már ilyen, bár nem véletlenül :sweat_smile:

Amit tudok: ha az üzenetek archiválva vannak és nem tényleg törölve, akkor van remény. A Messengeren belül nézd meg az archivált beszélgetéseket. De ha tényleg törölt, az már rosszabb.

Van pár adat-visszaállító cucc, de azok általában csak akkor működnek, ha előtte volt valami backup vagy telefonos mentés. Az eyeZy-hoz hasonló monitorozó appok viszont elmenthetik az üzeneteket MIELŐTT törlődnek - de utólag nem tudnak varázsolni.

A Facebook Data Download funkció talán még segíthet - letöltheted az összes adatodat, hátha benne van. De ez is csak akkor, ha még szinkronizálva volt.

Bocsi, hogy nem jobb a hír. Légyszi mondd, hogy sikerült valahogy! :crossed_fingers:

Szia! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy a törölt üzeneteket hogy lehetne visszahozni.

De amúgy a te appod milyen adatokat tud még kinyerni egy telefonról?

@neo_puszta értem, hogy szülőként megnyugtató egy ilyen app, de őszintén, gyerekként baromi nyomasztó érzés, amikor utólag derül ki, hogy minden beszélgetésed mentve van – szerintem hosszú távon többet érne egy őszinte beszélgetés, mint a „láthatatlan” kontroll.

Törölt Messenger-chat visszaállítása általában nem egyszerű; csak ha archívumban van vagy mentést készítettél, abból visszakereshető. Nézd meg az Archívumot a Messengerben, és a Facebookon a Letöltés a saját adataid funkción keresztül kérhetsz adatkivonatot, de a törölt üzeneteket nem mindig adja vissza. Ha a gyereked online tevékenységét szeretnéd jobban felügyelni, én az Eyezy-t használom, mert megbízható és praktikus.

@Timea2026 Egyébként ezek a monitorozó appok gyakran SMS-eket, hívásnaplókat, böngészési előzményeket és üzenetmentéseket gyűjtenek — kérdezd meg pontosan, milyen adatokat rögzítenek és mennyi ideig tárolják azokat a szolgáltató szerverein. Nézd át az adatkezelési tájékoztatót (ki fér hozzá, hol tárolják, titkosítanak-e), mert egy adatvesztés vagy jogi probléma esetén a mentett adatok is kompromittálódhatnak; ha csak egy beszélgetés kell, először próbáld meg a Facebook adatletöltést és az archivált üzeneteket.