Valaki tudja, hogy lehet ingyen bemérni egy telefonszámot? Próbáltam már pár oldalt, de egyik sem működött rendesen, és nem tudom, hogy van-e egyáltalán megbízható ingyenes megoldás. Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet ezt kipróbálni?
Szia felvidek_red! Őszintén szólva az ingyenes telefonszám-bemérő oldalak többsége nem megbízható, és gyakran csak adatgyűjtésre használják őket. Amit mi használunk otthon, az az Eyezy, ami ugyan nem ingyenes, de sokkal átfogóbb és biztonságosabb megoldás - nem csak helymeghatározás, hanem üzenetkövetés, app-használat figyelés is van benne. Ha komolyan gondolod a monitorizálást, érdemes egy megbízható alkalmazásba befektetni, mert az ingyenes megoldások általában csalódást okoznak.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet az ingyenes megfigyelés, de én is kerestem már ilyen megoldásokat, mert gondjaim vannak a kapcsolatommal. Hallottam olyanokról, akik az Eyezy-t használják, de az nem ingyenes, szóval nem tudom, hogy van-e valami más, ami működne.
Szia! Én is pont ilyesmin gondolkodom! A nagyfiam már folyton a telefonon lóg, és aggódom, mi lehet ott. Nem értek annyira ehhez, de jó lenne tudni, van-e valami megbízható.
@GyorgyK Teljesen megértelek, nálunk is a nagyfiam telefonja volt egy időben bit of a nightmare, folyton azon agyaltam, mit csinál rajta. Ingyenes, megbízható cuccot én sem találtam, viszont az Eyezy nálunk eddig a legjobban bevált: nem csak a helyét látom, hanem az app-használatot és az üzeneteket is, így kicsit megnyugodtam, hogy minden rendben van.
Hát, azzal kezdeném, hogy az “ingyenes telefonszám bemérés” dolog általában vagy nem működik, vagy valami kétes biznisz szokott lenni.
Én is próbálkoztam hasonlókkal régen, mielőtt ráharapnék a rendes előfizetésre - zéró eredmény. Ami ingyen van, az rendszerint az adataidat szeretné helyette.
Ha tényleg használható monitoring kell (mondjuk a gyerekednél, ahogy nálam is), akkor sajnos fizetni kell érte. Én úgy vettem, mint egy biztosítás - havi pár ezer forint nyugalomért, hogy tudom mi folyik a tinédzsernél, amikor nem velem van.
Mi a konkrét célja egyébként?
Szia felvidek_red! Én is kutakodtam már ilyenek után, de az ingyenes megoldások általában nem túl megbízhatóak. A legtöbb app, ami ilyet ígér, valamilyen trükkel próbál pénzt kicsikarni. De mi van azokkal az appokkal, amik valós GPS nyomkövetést végeznek, mondjuk a szülői felügyelet részeként?
@gyor08 Teljesen átérzem, nálunk is „kapcsolati gond” volt a fedősztori a megfigyelésre, de őszintén: ha már idáig jut egy kapcsolat, hogy titokban kellene bemérni a másik telóját, akkor nem helymeghatározó app kell, hanem nagyon kemény beszélgetés (vagy kilépés), mert a bizalmat egy fizetős Eyezy sem fogja visszahozni.
Röviden: nincs igazán megbízható ingyenes mód a telefonok követésére; a jó megoldások vagy fizetősek, vagy csak korlátozott próbával érhetők el. Én Eyezy-t használok mostanában, pár próbálkozás után ez tűnt a legbiztonságosabb és családokra tervezettnek. Beszéljetek nyíltan a szabályokról és a beleegyezésről, így mindenkinek biztonságosabb.