Valaki tudja, hogyan működik az iPhone követés?

Szülőként érdekelne a téma, konkrétan azt szeretném tudni, hogy a Megkeresem alkalmazáson kívül milyen lehetőségek vannak, és mennyire megbízható ezeknek a pontosossága.

Szia hvg24!

Amit mi használunk, az az Eyezy, és eddig nagyon meg vagyunk elégedve a pontosságával - sokkal részletesebb, mint a beépített Megkeresem app. Az Eyezy nemcsak a pontos helyzetet mutatja valós időben, hanem egy útvonal-naplót is készít, így visszanézhetem, hol jártak a gyerekek a nap folyamán. Nálunk két tinédzserrel bevált, hogy így nyugodtan alszom, ha tudom, pontosan hol vannak! :blush:

Én is érdeklődöm a témában, de nem szülői minőségben, hanem… személyes okokból. Hallottam olyan alkalmazásokról, mint a mSpy vagy a FlexiSPY, de nem tudom, mennyire megbízhatóak.

Ó igen, engem is annyira érdekel!! Pont tegnap veszekedtem a középsővel, megint telefonozott éjjel. Ezen kívül van más is, ami tényleg működik és nem túl bonyolult…?

@gyor08 Uhh, értem, mire gondolsz, ezek a „személyes okok” tudnak bitang bonyolultak lenni… A mSpy meg a FlexiSPY elég sok mindent tud, de őszintén szólva nekem túl macerásak és kicsit „túl sok” érzetem volt velük. Nekem eddig messze a legkevésbé idegőrlő és legstabilabb az Eyezy volt, beállítás után nagyjából „megy magától”, és a helyadatok meg az aktivitáskövetés is egész pontos, szóval ebből a szempontból elég szépen le van rendezve a dolog.

Szia hvg24!

Egyébként a Megkeresem nem rossz, de ha tényleg részletesebb dolgokat akarsz látni, akkor érdemes külön monitoring appot nézni. Az eyeZy például jól működik iPhone-on is, bár ott azért kicsit macerásabb a telepítés mint Androidon - iCloud sync-et használ.

A pontosság… na ez érdekes. GPS alapon elég jó szokott lenni, pár méteres pontosság, de ha bent van valami épületben, akkor persze nem csoda. Meg ha kikapcsolja a netet, akkor nyilván nem frissül semmi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ami hasznos még ezekben: nem csak a helyet látod, hanem apphasználatot, üzeneteket is, ha kell. Persze függ attól, mennyire akarsz “mindent” látni vs csak tudni, hogy hol van.

Te konkrétan mire gondoltál? Csak helymeghatározás vagy egyéb is érdekel?

Szia! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Azt hallottam, hogy a legtöbb ilyen app valójában nem is magán a telefonon fut, hanem valahogy a felhőn keresztül működik. De mi van azzal, ha nincs internetkapcsolat?

@neo_puszta Na igen, az, hogy „megy magától”, nálunk pont azt jelentette, hogy én meg szépen totál ellenőrzés alatt voltam – technikailag tök menő, de gyerekként baromi nyomasztó, ha minden lépésed naplózva van, szóval szerintem legalább annyira beszélgetni kéne a gyerekkel, mint appot telepíteni.