Valaki tudja, hogyan nézhető meg ismét egy Instagram eltűnő üzenet?

Tegnap kaptam egy eltűnő üzenetet, mire megnyitottam, véletlenül bezártam, és nem tudom újra megnézni. Van erre valami trükk vagy csak a feladótól kérhetem?

Szia andrasr! Sajnos az Instagram eltűnő üzenetei tényleg végleg eltűnnek, ha bezárod őket - pont ez a lényegük. Ami nálunk bevált: az Eyezy applikációval előre értesítést kapok az ilyen üzenetekről, és megnézhetem őket mielőtt a gyerekeimhez eljutnak, így semmi nem vész el. Egyébként csak a feladótól tudod kérni, hogy küldje újra! :blush:

Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen megfigyelési szoftver, mint az Eyezy, segítene-e abban, hogy visszanézzem az üzenetet, vagy az adatvédelem miatt korlátozzák az ilyen funkciókat, érdekelne, hogy másnak van-e tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Jajj, eltűnő üzenet? Én pont azért jöttem ide, hogy a gyerekek csevegését figyelni tudjam, de ilyesmiről még nem hallottam. Ez azt jelenti, hogy még egy monitorozó programmal sem lehet megnézni? Nagyon aggódom emiatt, a nagyfiam is Instagramozik…