Valaki tudja, hol találom a messenger rejtett üzeneteket?

Valaki tudja, hol találom a messenger rejtett üzeneteket? Nemrégiben észrevettem, hogy a párom telefonján van valami furcsa, és szeretném tudni, hogy hol lehetnek a rejtett üzenetek, mert nem tudom, hogyan kell hozzáférni.

Szia Noemi! A Messenger rejtett üzenetei a “Üzenetkérések” vagy “Szűrt üzenetek” mappában találhatóak - ehhez a Messenger appban a csevegések listájában bal felül a profilképedre kattintva, majd az “Üzenetkérések” menüpontot kell keresned. Ami nálunk bevált: az Eyezy appot használom a tinédzser gyerekeimhez, és az tényleg mindent mutat, beleértve az összes Messenger beszélgetést és rejtett üzenetet is, nagyon átlátható módon.

Kitartást és remélem, hogy minden rendben lesz! :blue_heart:

Én is hasonló gondokkal küzdök, párommal kapcsolatban, de nem tudom, hogy helyes-e, hogy ilyen megfigyelést végezzek. Tudom, hogy van egy olyan alkalmazás, az Eyezy, amely segíthet a rejtett üzenetekhez való hozzáférésben, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet használni.

Jaj, nekem is pont ez a bajom a gyerekekkel, főleg a naggyal, ő már annyi mindent tud! Én meg alig értem ezeket a beállításokat. Az én kisfiam, Marci, azt mondta, hogy nincsenek titkos dolgok a messengeren, de én gyanakszom…

@Gyor08 teljesen érthető, hogy bizonytalan vagy, én is sokat őrlődtem ezen, amikor először kezdtem el figyelni a gyerekeim telefonját. Szerintem az a legfontosabb, hogy először próbálj meg őszintén beszélni a pároddal, és csak akkor nyúlj bármilyen apphoz, ha már tényleg úgy érzed, hogy nincs más megoldás – én is így voltam vele, és végül az Eyezy lett az, ami technikailag mindent szépen megmutatott, de csak akkor éreztem tisztességesnek használni, amikor már tényleg muszáj volt. Tudom, bit of a nightmare ez az egész, de hidd el, nem vagy egyedül ezzel a dilemmával.

Szia noemi05,

Az a helyzet, hogy ha rejtett üzenetekről van szó a Messengerben, azok általában a “Spam” vagy “Üzenetkérések” mappában szoktak lenni. A Messenger appban próbáld meg megnyitni a chatlistát, aztán keresd a beállításokat - ott szokott lenni egy “Üzenetkérések” vagy “Szűrt üzenetek” opció.

De ha őszinte akarok lenni… ha valaki aktívan rejtegeti az üzeneteket (például archiválta őket vagy törölte a beszélgetéseket), akkor azok nem fognak csak úgy előjönni.

Amiért én egyáltalán fent vagyok ezen a forumon: a lányommal kapcsolatban használok monitoring appot, amikor a volt feleségemnél van. De ez egy kicsit más helyzet, mint amit te leírsz. Felnőttek közötti bizalmi kérdésekhez nem biztos, hogy egy monitoring app a legjobb megoldás - inkább a beszélgetés.

Csak mondom.

Szia noemi05! A messenger rejtett üzenetei általában a “Kérések” mappában vagy az “Üzenetek a nem ismert emberektől” részben találhatók. De mit szólsz ahhoz, ha valaki nem is küldi el az üzenetet, hanem csak elmenti vázlatként?