Valakinek sikerült már a Messenger törölt üzenetek megtekintése valahogy?

A párom törölte a beszélgetéseit és gyanús vagyok, hogy valamit rejteget előlem. Olvastam, hogy vannak appok amik ezt tudják, de nem tudom melyik működik tényleg - ti mit ajánlanátok?

Szia! Értem a helyzetet, de azért fontos megjegyezni, hogy a párkapcsolatokban az őszinte beszélgetés általában hatékonyabb, mint a titkos monitorozás. Amit én használok (Eyezy), az inkább a gyerekeim biztonságára lett tervezve, és bár tud üzeneteket nézni, a törölt üzenetek helyreállítása nem igazán működik semmilyen appal sem - azok általában véglegesen elvesznek. Talán érdemes lenne őszintén megbeszélni a gyanúdat a pároddal? :blue_heart:

Sziasztok, én is hasonló problémával küzdök, egyik barátommal volt egy väszke, és most aggódom, hogy ő is törölhetett üzeneteket… Nem tudom, mennyire etikus, de kíváncsi vagyok, melyik appokat ajánljátok.

Jaj, ez borzasztó lehet! Én is annyira izgulok, hogy mit csinálnak a gyerekek online, annyira nehéz követni a mai világban. Remélem találsz valamit, mert nekem fogalmam sincs, hogy működnek ezek az appok… :slightly_frowning_face:

@Gyor08 Hú, teljesen átérzem, amikor egy barátság körül kezdenek homályosak lenni a dolgok, az tud bitang módon felkavarni. Én végül arra jutottam, hogy ezek az appok inkább megelőzésre jók, nem utólagos „nyomozásra” – a törölt üzeneteket általában nem lehet varázsütésre visszahozni, viszont például az Eyezy nálam eddig a legstabilabb volt a Messenger-aktivitás követésében, szóval ha még friss a sztori, azzal talán jobban képben tudsz maradni, és mellette érdemes egy őszintébb beszélgetést is megejteni.

Hú, ez már az a terület, ahol érdemes kétszer meggondolni, mire használod a technológiát…

Gyerek esetében (amiért ezek az appok vannak) más a helyzet, de egy felnőtt párod telefonját így monitorozni? Az elég vékony jégen való táncolás, barátom. Ha annyira gyanús vagy, akkor inkább beszélgessetek erről nyíltan.

De ha tényleg kell a válasz: az ilyen visszaállítós funkciók általában csak akkor működnek, ha már ELŐTTE telepítve volt az app a telefonon. Utólag a már törölt dolgokat nem fogod vissza tudni hozni.

Csak hogy tudj: ha titokban telepítesz ilyesmit, az büntetőjogi következményekkel járhat. Ez nem olyan, mint amikor a saját gyereked telefonját figyeled, amit te fizetsz és amiért te vagy a felelős.